Peopleusuallyhatemice,butonemo-查字典问答网
分类选择

来自陈绍凤的问题

  Peopleusuallyhatemice,butonemousehaswontheheartsofthepeopleallovertheworld---thefamousMickeyMouse.Fiftyyearsagomostmoviesweresilent.AmancalledWaltDisneymadeacartoonmousethatcouldtalkhismovies.Henamedhis

  People usually hate mice,but one mouse has won the hearts of the people all over the world---the famous Mickey Mouse.

  Fifty years ago most movies were silent.A man called Walt Disney made a cartoon mouse that could talk his movies.He named his mouse Mickey Mouse.People,both young and old,were very excited at the talking mouse.Children loved to see their friend,because he brought joy and laughter to them.

  Mickey was a clean mouse right from the beginning.Perhaps this is one reason why people hate real mice and love Mickey Mouse.In his early life Mickey made some mistakes.People were angry.They wrote to Disney and said that they did not want Mickey to do silly things.So Disney made a new animal named Donald Duck.He also made a dog called Pluto.This dog does stupid things and makes mistakes wherever he goes.Now our Mickey Mouse is not only clean but also important.He appears as a beautiful and clever star.He has his friends in almost every country.

  37.Mickey Mouse is a___ mouse.

  A.dirty

  B.cartoon

  C.hateful

  D.silent

  38.Children loved to see Mickey Mouse because___.

  A.he brought them joy and laughter

  B.he made some mistakes

  C.he brought them cakes

  D.he made them angry

  39.People hoped that Mickey Mouse___.

  A.would become a clean mouse

  B.would not appear again

  C.would do more silly things

  D.would not do silly things

  40.Mickey Mouse has his friends___ today.

  A.all over the world

  B.in China

  C.in the United Nations

  D.in the United States.

1回答
2020-06-30 19:43
我要回答
请先登录
唐英干

  37.B细节理解题.根据A man called Walt Disney made a cartoon mouse that could talk his movies.He named his mouse Mickey Mouse.可知米老鼠是一个卡通老鼠,故选B.

  38.A细节理解题.根据Children loved to see their friend,because he brought joy and laughterto them.可知孩子们喜欢看他们的朋友,因为他给他们带来欢乐和欢笑.故选A.

  39.D细节理解题.根据In his early life Mickey made some mistakes.People were angry.They wrote to Disney and said that they did not want Mickey to do silly things.可知他们不希望米奇做傻事,故选D.

  40.A细节理解题.根据He has his friends in almost every country可知米奇的朋友将要遍布全世界,故选A.

2020-06-30 19:47:03

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •