【阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求-查字典问答网
分类选择

来自陈劲林的问题

  【阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求)Amousewassurprisedtodiscoverthatthefarmerandhiswifehadamousetrap(老鼠夹)inthehouse.Itrantowarneveryone,“Thereisamousetrapin】

  阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求)

  A mouse was surprised to discover that the farmer and his wife had a mousetrap(老鼠夹)in the house.It ran to warn everyone,“There is a mousetrap in the house!”

  A hen raised his head and said,“Mr.Mouse,this mousetrap is only for you.I won’t be worried about it.”The mouse turned to a pig,“I am sorry,Mr.Mouse,but the mousetrap has nothing to do with me,either!”the pig said.Then the mouse turned to a cow,“It sounds like you have a problem,not me.”the cow said.The mouse returned to the house with head down and it was very sad because no one would help.

  That night the farmer’s wife heard a loud sound and she rushed to see what was caught.In the darkness she could not see that it was a snake.The snake bit(咬)the farmer’s wife.The wife caught a bad fever and the farmer the best way to treat a fever was chicken soup.So the farmer killed the hen for the soup.The wife got worse and her friends came to visit her.The farmer had to kill the pig to feed them.But the wife didn’t get better and died.Her friends came and the farmer had to kill the cow to feed all of them.

  So remember when any one of us is in trouble,we may all be in trouble.

  88.Why was the mouse very sad?(不超过5个词)___

  89.What was caught by the mousetrap that night?(不超过5个词)___

  90.What can we learn from the story?(不超过15个词)___.

1回答
2020-07-29 12:17
我要回答
请先登录
板生清

  88.根据语境和句意Themouse returned to the house with head down and it was very sad because no one would help.可知,老鼠难过是因为没人会帮助他.故答案为:Becausenoonewouldhelp....

2020-07-29 12:19:02

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •