Livingabroadtostudycancertainl-查字典问答网
分类选择

来自刘韶华的问题

  Livingabroadtostudycancertainlybeaninterestingexperiencebutisthataloneagoodenoughreasonforspendingyearsfarawayfromhome?Tomaketheexperiencetrulyworthwhile,therehastobeagoalbehindthedecisiontostudyabroad.Th

  Living abroad to study can certainly be an interesting experience but is that alone a good enough reason for spending years far away from home?To make the experience truly worthwhile,there has to be a goal behind the decision to study abroad.This may be a wish to perfect language skills in a foreign language environment,or a clever move in your career development.You must also consider the costs,not just of living and studying abroad,but of applying.Most universities now charge application fees for international students.

  If after considering these points you are sure that you want to apply to study abroad,your next step is to choose the right program of studies.Research your choices and select carefully.You must do your homework well.Most universities have information online but you can also email and ask them to send you more details.You can find a lot of information on school ranking from education websites.But read carefully.Different universities emphasize different strengths.Don't just think about the university's reputation (名声); look for the most suitable for your goals.

  Next,you must deal with a large pile of paperwork.This involves filling in application form,preparing your school records,and getting reference letters.Reading the instructions and requirements of the universities carefully is of great importance.Sadly,many fine applicantsgetkickedoutinthefirstround,simply because they don't follow the application procedure properly.

  Money is another important consideration.Some scholarships are provided by governments,others by schools and colleges.This information,again,can be found on the Internet.If you find a scholarship that is suitable for you,follow the application procedure carefully; the earlier you apply,the better your chance of getting it.

  58.A school ranking list tells you___.

  A.how much the courses cost

  B.the names of all the professors

  C.how good the school is compared to oth

1回答
2020-08-06 17:27
我要回答
请先登录
阮米芳

  58.C.推理判断题.根据第二段:Differentuniversitiesemphasizedifferentstrengths.Don'tjustthinkabouttheuniversity'sreputation(名声)可知学校排行榜告诉你学校与别人相比的好处;故选C.

  59.B.细节理解题.根据第三段:Thisinvolvesfillinginapplicationform,preparingyourschoolrecords,andgettingreferenceletters可知你申请的三个基本步骤是准备参考信,准备学校记录,填写申请表;故选B.

  60.A.句意理解题.根据第三段:manyfineapplicantsgetkickedoutinthefirstround,simplybecausetheydon'tfollowtheapplicationprocedureproperly可悲的是,许多优秀的申请者被踢出第一轮,只是因为他们不适当地遵循应用程序;可知意为失败进入下一轮;故选A.

2020-08-06 17:29:11

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •