I'VElearnedthatyouhavetota-查字典问答网
分类选择

来自李彦的问题

  I'VElearnedthatyouhavetotaketheinitiativeifyouwanttogetanywhere.Ifyoujustletotherpeopledecidewhatisgoingtohappenforyou,thenallyourgoalsanddreamsmayneverbeachieved.Everyonealwayssaysthatstudyingabroadin

  I'VE learned that you have to take the initiative if you want to get anywhere.If you just let other people decide what is going to happen for you,then all your goals and dreams may never be achieved.

  Everyone always says that studying abroad in college can change your life.I made the decision to experience it for myself during my junior year.I chose to study in the Dominican Republic.As it got closer to the deadline,an advisor told me I had received a scholarship from an alumni (校友) family foundation (基金).

  During my first semester in the country I fell in love.I was becoming bilingual (双语的) but also learning so much about a new culture.I had begun working with a local grassroots (草根) organization,taking part in a project supporting an underdeveloped community just outside the city.My main role was to become aware of the issues facing populations such as these and support community education.I was in no way ready to leave this new life.I felt as if I needed more time to get what I wanted.

  As the next semester began,I realized again that I needed to take a chance.u I got involved with a local boarding school for girls living in poverty.I first approached the head of the school to volunteer to teach music classes,asking for money from my college church.I could have never predicted the results of this small action.Another volunteer and I were able to put together a benefit (义演) to show off what the students had learned.We invited community members,friends and other students from local universities to support the girls.We also sold art that the students themselves had created to increase the funding (资助) of the arts program.I felt good when I left,knowing that I had laid the foundation for a good cause and bettered the lives of young girls.v

  There will always be people that think they know what is best for you,but you ultimately know what you want in life.My time in the Dominican Republic changed my life by giving me the realizati

1回答
2020-08-06 18:02
我要回答
请先登录
刘星桥

  59---62BDAC

  59.答案B.主旨大意题.根据文章第一段"Everyonealwayssaysthatstudyingabroadincollegecanchangeyourlife.Imadethedecisiontoexperienceitformyselfduringmyjunioryear."和最后一段"MytimeintheDominicanRepublicchangedmylifebygivingmetherealizationofhowfortunateIamandthefactthatthereisalwaysachancetogiveback"可知,这篇文章主要讲出国留学改变了作者的生活.故选B.

  60.答案D.细节理解题.根据第三段"Iwasbecomingbilingual(双语的)butalsolearningsomuchaboutanewculture"可知,作者第一学期的时候爱上了新的文化和语言.故选D.

  61.答案A.推理判断题.根据"Icouldhaveneverpredictedtheresultsofthissmallaction"和"IfeltgoodwhenIleft,knowingthatIhadlaidthefoundationforagoodcauseandbetteredthelivesofyounggirls"可知,作者在志愿活动中获得的东西超出作者的意料.故选A.

  62.答案C.推理判断题.根据最后一段"MytimeintheDominicanRepublicchangedmylifebygivingmetherealizationofhowfortunateIamandthefactthatthereisalwaysachancetogiveback"和"MytriptoSantoDomingotaughtmetotakeadvantageofnewpossibilities"可知,作者对这一段经历很珍惜,并报以感谢的态度.故选C.

2020-08-06 18:05:09

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •