【Theseamazinganimalsprovethatl-查字典问答网
分类选择

来自陈月珠的问题

  【Theseamazinganimalsprovethatlovelivesonfourlegs.Alittlegirl'slifelineThree-year-oldAlidaKnoblochandher27kggoldendog,MrGibbs,arealmosttogetherallthetime.Thereisaspeciallovebetweenthem.Alida,whosufferedfrom】

  These amazing animals prove that love lives on four legs.

  A little girl's lifeline

  Three-year-old Alida Knobloch and her 27kg golden dog,Mr Gibbs,are almost together all the time.There is a special love between them.Alida,who suffered from serious lung disease when she was 10months old,is unable to breathe her own for about 45minutes.So Mr Gibbs has been with her everywhere,carrying 4.5kg of oxygen tanks(氧气罐)for her.

  A pig that calms (使平静) kids

  When Lois Brady,a famous doctor in America,visits special-needs students in San Francisco schools,she often brings along Buttercup,a black pig from Vietnam.The pig is very calm and friendly and has been trained to offer comfort (安慰) to patients as well.

  A Lion's big heart

  With paws (爪子)the size of dinner plate,bright black eyes and a golden mane (鬃) Jupiter,a 13-year-old 250kg lion,was brought to the rescue (援救) center by Anna.In the past two years,Anna has developed a very close relationship with Jupiter.

  41.The best title to explain the main idea of the text is"___".

  A.Hero pets

  B.Small pets

  C.Kids'friends

  D.Special visits

  42.Which of the following do you think is the right match (匹配)?___

  A.Alida→a dog

  B.Buttercup→a pig

  C.Lois→a sick girl

  D.Jupiter→a doctor

  43.How long has Mr.Gibbs been with Alida?___

  A.For about 45minutes

  B.For about 10months.

  C.For over 3years.D.For over 2years.

  44.In which of the following pictures can you find Anna?___

  45.How many pets are mentioned in the text?___

  A.One.

  B.Two.

  C.Three.

  D.Four.

1回答
2020-08-10 13:16
我要回答
请先登录
沈新超

  41  A标题归纳题.根据文章可知,这篇文章主要讲述的是动物与人类是朋友的故事,而且这三则故事中的动物都与人类有一种亲密的关系,由此可以被称之为是英雄.故选A.

  42  B细节理解题.根据文章:she often brings along Buttercup,a black pig from Vietnam.可知这只猪叫做Buttercup.所以只有B选项搭配正确.故选B.

  43 D推理判断题.根据文章:Three-year-old Alida Knobloch and her 27kg golden dog,Mr Gibbs,are almost together all the time.There is a special love between them.Alida,who suffered from serious lung disease when she was 10months old,可知小女孩三岁大,但是在她大约十个月大的时候,他们就在一起了,所以他们在一起的时间超过了两年.故选D.

  44 B细节理解题.根据文章:With paws (爪子)the size of dinner plate,bright black eyes and a golden mane (鬃) Jupiter,a 13-year-old 250kg lion,was brought to the rescue (援救) center by Anna.可知安娜跟这只狮子是好朋友,所以可从图片看出应该是第二幅,故选B.

  45 C细节理解题.这篇文章描述了三个小故事分别提到了狗、猪、狮子三种动物.故选C.

2020-08-10 13:20:14

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •