Acouplehadtwolittleboys,ages8a-查字典问答网
分类选择

来自孔桃叶的问题

  Acouplehadtwolittleboys,ages8and10,whowereverynaughty.Theywerealwaysgettingintotroubleandtheirparentsknewthat,ifanymischief(恶作剧)happenedintheirtown,theirsonswereprobablyconsidered.Theboys'motherhea

  A couple had two little boys,ages 8and 10,who were very naughty.They were always getting

  into trouble and their parents knew that,if any mischief(恶作剧) happened in their town,their sons were probably considered.

  The boys'mother heard that a clergyman(牧师) in town had been successful in dealing with naughty children,so she asked if he would speak with her boys.The clergyman agreed,but wanted to see them separately.So the mother sent her 8-year-old first in the morning,with the elder boy to see the clergyman in the afternoon.

  The clergyman,a huge man,sat the younger boy down and asked him seriously,"Where is God?"

  The boy's mouth dropped open,but he made no reply,sitting there with his mouth hanging open,wide-eyed.So the clergyman repeated the question in an even more serious voice."Where's God!!?"again the boy made no try to answer.So the clergyman raised his voice even louder and shook his finger in the boy's face and shouted,"WHERE IS GOD?"

  The boy screamed and ran away from the room,ran directly home and hid himself in the cupboard,closing the door heavily.When his elder brother found him in the cupboard,he asked,"What happened?"

  The younger brother replied in a nervous voice,"We are in big trouble this time.God is missing-and they think WE did it!"

  71.The two boys were always getting into trouble because they were very___.

  A.bad

  B.naughty

  C.stupid

  D.special

  72.In order to deal with the two boys successfully,the clergyman decided to___.

  A.sit them down

  B.see them separately

  C.repeat the question

  D.hide them in the cupboard

  73.What did the younger do after the clergyman asked the question twice?___

  A.His mouth dropped open

  B.His eyes kept wide.

  C.He still said nothing

  D.He ran away quickly.

  74.The elder brother felt___

1回答
2020-08-14 14:03
我要回答
请先登录
黄全荣

  71.B.细节理解题.根据第一段内容的介绍,这对夫妇的两个儿子非常的淘气,如果镇子上发生了什么恶作剧,这对夫妇都会想到他们的儿子,因此题目中问,这两个孩子经常惹麻烦是因为他们非常的淘气,即naughty;

  72.B.细节理解题.根据The clergyman agreed,but wanted to see them separately.可知,牧师答应了孩子母亲的请求,但是想要单独的与两个孩子见面,从后文可知,母亲先将小孩子送去了,随后下午要送的是大儿子,因此答案为B.see them separately;

  73.D.细节理解题.根据The boy screamed and ran away from the room,ran directly home and hid himself in the cupboard,closing the door heavily.可知,牧师再问第二遍的时候,声音更加的大而且严厉了,因此小男孩感到害怕,开始大喊,并跑出了房间,回到家之后将自己关在柜子里,因此这里的答案是D.He ran away quickly.

  74.A.细节理解题.根据The younger brother replied in a nervous voice,"We are in big trouble this time.God is missing-and they think WE did it!"可知,小男孩向他的哥哥说"我们这次遇上大麻烦了,他们说上帝不见了,认为这件事与我们有关",哥哥听到这件事之后,会觉得这次他们确实遇到大麻烦了,而且弟弟的预期是nervous,紧张的,因此可想而知哥哥应该是害怕的,即scred;

  75.D.细节理解题.根据文中的内容,两个孩子经常做恶作剧,于是他们的母亲找到牧师,牧师决定帮忙,根据牧师的所作所为,我们可以看出牧师其实是做了一个更大的恶作剧,因此这里可知牧师用了两个孩子常用的手法,也就是以其人之道还治其人之身,这是一种很明智的做法,因此答案为D.The clergyman is pretty wise.

2020-08-14 14:06:37

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •