Weallhaveanideaaboutthecommont-查字典问答网
分类选择

来自冀捐灶的问题

  Weallhaveanideaaboutthecommontypesofenvironmentalproblems.However,lightpollutionmaybeanewtermtomanyofus.But,thefactis,itdoesaffectmankind,otherlivingformsandtheenvironmentasawhole.Whatislightpollutio

  We all have an idea about the common types of environmental problems.However,light pollution may be a new term to many of us.But,the fact is,it does affect mankind,other living forms and the environment as a whole.

  What is light pollution?It presents all forms of misused man-made light.The obvious cause of light pollution is the use of outdoor lighting products improperly.It can be office lighting,car headlights,station lights,streetlights and many more.

  Light pollution is harmful to both animals and plants.Upon studies,it is found that obvious effects are observed in the behaviour of nocturnal animals.Needless to mention,bright light at night makes it difficult for these animals to hunt,wander and perform their regular activities.Light pollution is directly or indirectly responsible for causing several diseases.Its effects are related to disturbance in the physical rhythm.It contributes to risks of developing cancerous cells.So,it's nothing less than a threat to human health.

  You have already seen the negative effects of light pollution on animals and human health.Apart from this,the actual cost of misused light is about millions of dollars every year.It also leads to the release of greenhouse gases and global warming.After all,fuels are used for producing electricity.

  While outdoor lighting and using man-made lighting products are part of our modern lifestyle,some simple ways will surely help in reducing light pollution.For example,while installing outdoor lighting,make sure that they are pointed downwards.Also,use only the required lighting equipment for both home and offices.Believe it or not,many people living in the urban areas cannot view clear sky and stars at night.Let's contribute our part in reducing the pollution.

  32.What can we learn about light pollution?___

  A.It is a negative fruit of light technology.

  B.It has no effect on plants

  C.It contributes to most cancers.

  D

1回答
2020-08-31 22:07
我要回答
请先登录
黄晔春

  ADBC

  32.A根据第二段可知,光污染是滥用各种人造光源而形成的,即不恰当地使用户外照明产品,可以是办公照明、汽车车灯、方位灯、路灯等.由此推断,光污染可以说是光技术的坏影响.

  33.D由第四段"Italsoleadstothereleaseofgreenhousegasesandglobalwarming."可知,光污染会造成更多温室气体的排放,从而引起全球变暖,D项符合文意.C项与文意相悖,A、B项无依据.

  34.B根据最后一段"Also,useonlytherequiredlightingequipmentforbothhomeandoffices."

  可知,在家里和办公室里只用必需的照明产品便可减少光污染,应选B项.

  35.C由文章最后两句,尤其是"Beleveitornot,manypeoplelivingintheurbanareascannotviewclearskyandstarsatnight"可知,光污染非常严重,据此推知光污染问题有待解决,应选C项,其他选项均与文章不符.

2020-08-31 22:09:10

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •