Aftergraduatingfromcollege,Ibe-查字典问答网
分类选择

来自樊烨的问题

  Aftergraduatingfromcollege,Ibegantoworkasateacher.Duringthetwoyears,Iworkedasasubstituteteacher(代课老师).Ididn'thavethechancetospendlotsoftimewiththekidsandIdidn'tlikethisjobverymuch.However,t

  After graduating from college,I began to work as a teacher.During the two years,I worked as a substitute teacher(代课老师).I didn't have the chance to spend lots of time with the kids and I didn't like this job very much.However,the following years,I taught third grade full-time and one thing changed my ideas about my job,my students and myself.

  One evening,my friend and I went to a local store to rent some movies.While inside,I saw one of my students.I thought she just came with her parents.But a few minutes later,as we left the store,I saw her still standing just in front of the door."Hey there,renting some movies?"I asked,"No."She was embarrassed.She looked at an old car parked a few meters away.I saw her mother standing outside the car and selling some things.Working to get more money for her family.I said goodbye and left.On the way back,I thought a lot.

  The next morning,I drove to school,I still thought about the evening before.I couldn't change the living condition of this little girl and her family,but I had the chance to affect(影响)her life positively(积极地).I could give her a hand.

  Until now,I still think teaching is very important.Knowledge can help people create better lives.I work hard to have an influence on the life of every child I teach,and I enjoy seeing the progress every child makes.

  62.The writer didn't have passion(热情) when he worked as a substitute teacher,because___

  A.he didn't want to work as teacher.

  B.he couldn't make a lot of money.

  C.he couldn't get along with his students.

  D.he was unable to develop long relationships with the students.

  63.The little girl went to the video store to___.

  A.meet her friends

  B.have a talk with the writer

  C.wait for the mother

  D.rent some movies

  64.The writer felt___ on his way back from the video store.

  A.upset

  B.excited

  C.nervous

   

1回答
2020-09-04 00:05
我要回答
请先登录
黄文斌

  答案:62.D 细节理解题.根据第一段第一行句子Ididn'thavethechancetospendlotsoftimewiththekidsandIdidn'tlikethisjobverymuch.我没有机会花许多时间和孩子们呆在一起,而且我非常不喜欢这个工作.可知作者没有激情是因为他不能与学生们建立长期的关系.故选D.

  63.C细节理解题.根据第四行句子."Heythere,rentingsomemovies?"Iasked,"No."Shewasembarrassed.Shelookedatanoldcarparkedafewmetersaway.Isawhermotherstandingoutsidethecarandsellingsomethings.Workingtogetmoremoneyforherfamily.."嘿,租一些电影吗?"我问,"不,"她很尴尬.她看着一辆停在几米远的地方的旧车,我看见她妈妈站在车外,卖一些东西.努力为家人挣更多的钱.可知小女孩在等她的妈妈.故选C.

  64.A细节理解题.根据倒数第四行句子Thenextmorning,Idrovetoschool,Istillthoughtabouttheeveningbefore.Icouldn'tchangethelivingconditionofthislittlegirlandherfamily,butIhadthechancetoaffect(影响)herlifepositively(积极地).Icouldgiveherahand.第二天早上,我开车去学校,我还想着前一天晚上,我不能改变这个小女孩和她的家庭的生活条件,但我有机会积极影响她的生活,我可以帮她一把.可猜测作者的心情是混乱的.故选A.

  65.B细节归纳.根据最后一段句子Untilnow,Istillthinkteachingisveryimportant.Knowledgecanhelppeoplecreatebetterlives.IworkhardtohaveaninfluenceonthelifeofeverychildIteach,andIenjoyseeingtheprogresseverychildmakes.直到现在,我仍然认为教书是非常重要的,知识可以帮助人们创造更好的生活,我努力工作对我所教的每一个孩子的生活都有影响,我喜欢看到每个孩子的进步.可知这一段主要写那天晚上之后,作者的思想的变化.故选B.

2020-09-04 00:10:33

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •