Somestudentsgetsonervousbefore-查字典问答网
分类选择

来自彭彤的问题

  Somestudentsgetsonervousbeforeanexamthattheydopoorlyeveniftheyknowthematerial.SianBeilock,apsychologyprofessorattheUniversityofChicago,hasstudiedthesehighlyanxiousexam-takers."Theystartworryingaboutther

  Some students get so nervous before an exam that they do poorly even if they know the material.Sian Beilock,a psychology professor at the University of Chicago,has studied these highly anxious exam-takers.

  "They start worrying about the results.They might even start worrying about whether this exam is going to prevent them from getting into the college they want.And when we worry,it actually uses up attention and memory resources that you could otherwise be using to focus on the exam,"says Sian Beilock.

  The researchers tested the idea on a group of 20anxious college students.They gave them two short math exams.After the first one,they asked the students to either sit quietly or write about their feelings about the coming second exam.

  The researchers added to the pressure.They told the students that those who did well on the second exam would get money.They also told them that their performance would affect other students as part of a team effort.

  Professor Beilock says those who sat quietly scored an average of 20% worse on the second exam.But the students who had written about their fears improved their performance by an average of 5%.

  Next,the researchers used younger students in a biology class.They told them before final exams either to write about their feelings or to think about things unrelated to the exam.

  Professor Beilock says highly anxious students who wrote about their feelings got an average grade of B+,compared with a B-for those who did not.

  But what can they do if students do not have a chance to write about their fears immediately before an exam or presentation?Professor Beilock says students can tryit themselves at home or in the library and they can still improve their performance.

  61.In which paragraph does the author introduce the background(背景) of his study?___

  A.In the first paragraph.

  B.In the second paragraph.

  C.In the third par

1回答
2020-09-05 23:10
我要回答
请先登录
陈天慧

  61-65.ABCCA

  61题答案:A考查细节推理,根据文章第一段的Some students get so nervous before an exam that they do poorly even if they know the material.Sian Beilock,a psychology professor at the University of Chicago,has studied these highly anxious exam-takers.(一些学生即使是在知道材料的情况下考试前会变得如此紧张以至于他们靠得很糟.芝加哥大学的心理学教授Sian Beilock研究了这些高度焦虑的考试参与者).可知作者在第一段介绍了研究的背景,故本题答案为A选项.

  62题答案:B考查细节推理,由第二段的句子:whenweworry,itactuallyusesupattentionandmemoryresourcesthat you could otherwise be using to focus on the exam.当我们担心时,事实上,它会消耗尽我们本应该用于集中于考试的注意力和精力.因此,可知本题答案为B选项.

  63题答案:C考查细节推理,根据文章倒数第三段的Professor Beilock says those who sat quietly scored an average of 20% worse on the second exam.(Beilock教授说那些静坐的学生比第二组(写下担忧的学生)平均得分要低20%).可知静坐的学生实际上心里更加担心,故本题答案为C选项.

  64题答案:C考查细节推理,根据最后一段的第一句But what can they do if students do not have a chance to write about their fears immediately before an exam or presentation?(但是如果学生在考试或展示之前没有机会写下他们的担忧,那么他们该怎么做呢?)可知it指的是"写下担忧",故本题答案为C选项.

  65题答案:A考查细节推理,根据倒数第四段的But the students who had written about their fears improved their performance by an average of 5%.但是写下担忧的学生把他们的成绩平均提高了5%.可知本题答案为A选项.

2020-09-05 23:13:08

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •