Ifyouaresittingdownreadingthis-查字典问答网
分类选择

来自倪敏玮的问题

  Ifyouaresittingdownreadingthisreport,standup,moveyourlegsandtouchyourfeetifyoucan.Doanythingbutsit.Ifyoucutdownonthetimeyouspendsitting,youmightlivelonger.Newresearchshowsthatsittinglessthanthreehou

  If you are sitting down reading this report,stand up,move your legs and touch your feet if you can.Do anything but sit.If you cut down on the time you spend sitting,you might live longer.New research shows that sitting less than three hours a day might make your life longer by two years.

  The human body is designed to move.But mordern lifestyles and office jobs don't give us the chance to move around very often.

  Peter Katzmarzyk,a scientist at the University of Louisiana in the southern United States,says that sitting is ubiquitous in our lives,meaning it is something we do all the time.We sit while we're eating,we sit in the car,we sit while we watch TV.And many of us sit for long hours at work.On average,Americans report that they sit between four and a half to five hours a day.

  Mr.Katzmarzyk says you may exercise often.But,he says even that does not mean you can sit for the rest of your waking hours."We can't throw away physical activity.It's extremely important,but moving is also important.Even if you exercise for 30minutes a day,what goes on in the other 23.5hours a day is also very important."He found that cutting television time to less than two hours a day could add 1.4years to life.

  Change is already coming to some offices,especially in the design of desks.A"standing desk"lets people stand while they work.Another new design is called the"treadmill desk."A treadmill is an exercise machine that lets you walk in one place.Even some U.S schools are beginning to experiment with desks that are part bicycles to keep children moving.

  If you work in office job,Mr.Katzmarzyk and his team suggest a few simple changes:

  •get up from your desk as often as you can

  •take walks at lunch time

  •instead of emailing colleagues(同事),walk to their offices and talk directly.

  All these activities may help you live longer.

  43.Where is the passage above probably

1回答
2020-09-10 02:02
我要回答
请先登录
李显辉

  43.B.推理判断题.题干意为:文章很可能是来自己哪里?文章主要讲述了减少坐的时间可以延长寿命,所以它很可能来自一篇报道健康的杂志,故选择B.

  44.A.词义猜测题.题干意为:和第三段划线处单词"ubiquitous"意思最接近的是_____.根据文中…says that sitting is ubiquitous in our lives,meaning it is something we do all the time.可知Katzmarzyk先生认为坐在生活中是无处不在的,是我们一直在做的事情,则单词ubiquitous表示"无处不在,普遍",故选择A.

  45.D.细节理解题.题干意为:我们最好做下列这些除了____.根据文中可知作者建议我们要尽可能减少坐的时间,所以ABC三项都是减少坐的具体方法,但D项(因为锻炼浪费时间,所以要减少锻炼)这与文章主旨不符,故选择D.

  46.A.主旨大意题.题干意为:文章的主要观点是什么?文章主要讲述了我们应该减少坐的时间,尽可能地多站多走多运动,这样我们才能活得更长久,故选择A.

2020-09-10 02:05:42

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •