【Directions:Readthefollowingte-查字典问答网
分类选择

来自何霁野的问题

  【Directions:ReadthefollowingtextandchoosethemostsuitableheadingfromA-Fforeachparagraph.Thereisoneextraheadingwhichyoudonotneed.A.ManufacturingindustryininformationeconomyB.NewsintheageofinformationC.Ar】

  Directions:Read the following text and choose the most suitable heading from A-F for each paragraph.There is one extra heading which you do not need.

  A.Manufacturing industry in information economy

  B.News in the age of information

  C.Argument about individual accounts and their reliability

  D.Be your own investigative journalist

  E.Don't believe everything you read in the newspapers.

  F.Information is presented in an entertaining way.76.___

  With the arrival of the age of"information economy",intellectual work is becoming a more important source of wealth than manufacturing.Organizations in all walks of life are doing more to spread their information.So people of the Public Relations are hired to speak for them.A lot of our news is actually collected from press releases and reports of events intentionally staged for journalists.In the information age,journalists spend their time,not investigating,but passing on the words of a spokesperson.

  77.___

  There is a joke in the novel Scoop about the newspaper's owner,Lord Copper.The editors can never disagree with him.When he's right about something they answer"definitely",and when he's wrong they say"to some extent,Lord Copper."It seems reasonable to suppose that,in the real world,the opinions of such powerful people still influence the journalists and editors who work for them.

  78.___

  In countries where the news is not officially controlled,it may be provided by commercial organizations who depend on advertising.The news has to attract viewers and maintain its audience ratings.I suspect that some stories get air-time just because there happen to be exciting pictures to show.In Britain,we have the tabloid newsp

1回答
2020-09-09 20:33
我要回答
请先登录
马灵洁

  答案:76-80.BEFCD 76.B主旨归纳题.根据短文第一句话可知,随着信息时代的到来,与手工工作相比脑力工作成为人们财富的更重要的来源.所以本段的主旨是关于信息时代的消息,所以选择B;77.E主旨归纳题.短文...

2020-09-09 20:38:22

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •