Lookupinthesky.Doyouseeanyclou-查字典问答网
分类选择

来自孙哲南的问题

  Lookupinthesky.Doyouseeanyclouds?Whatdotheylooklike?Somecloudsarewhite.Othersareblack,andmakeyoutakeanumbrella.Whenthesunrisesorsets,cloudscanlookred,purple,oryellow-asiftheywerecolored.Butwhat

  Look up in the sky.Do you see any clouds?What do they look like?Some clouds are white.Others are black,and make you take an umbrella.When the sun rises or sets,clouds can look red,purple,or yellow-as if they were colored.But what clouds anyway?You can't touch the clouds,but you can make your own in a jar(罐子)

  You need:

  ●hot water●a huge,empty glass jar●ice cubes(小冰块)●metal strainer(过滤器)

  Do the following:

  Step1.Fill the jar with hot water,leave it there for two minutes,and then pour out most of the water,leaving just a little in the jar.

  Step2:Put the strainer over the jar.Fill the strainer with ice cubes.Watch the jar.

  What will happen?

  A cloud forms in the jar!Some of the hot water in the jar turns into water vapor(水蒸气).The water vapor rises and meets the cold air coming off the ice cubes.When the water vapor condenses,it forms a cloud.

  Hot air rises and carries lots of water vapor with it.The higher the air rises,the more it cools down.Soon the cold air can't hold all the water vapor so it starts turning into tiny water drops,and becomes a cloud.

  54.what's the passage mainly about?___

  A.The size of clouds

  B.The color of clouds

  C.What makes a cloud

  D.what happens when there is a cloud

  55.What should we do right away after we pour most of the hot water out of the jar?___

  A.Watch the jar

  B.Fill the jar with cold water

  C.Fill the strainer with ice cubes

  D.Put the strainer over the jar

  56.Where can we most probably read this passage?___

  A.In a sports newspaper

  B.In a science magazine

  C.In a fashion magazine

  D.In a guidebook.

1回答
2020-09-10 07:42
我要回答
请先登录
李寅东

  答案:

  54、C 主旨大意题 根据第一段But what clouds anyway?You can't touch the clouds,but you can make your own in a jar(罐子)"但是云是什么呢?你触摸不到,但是你可以在一个罐子里制作你自己的云"接下来短文讲了制作云所需的东西及步骤,可知短文主要讲了如何制作云故选C

  55、D 细节理解题 根据制作云的步骤Step1.Fill the jar with hot water,leave it there for two minutes,and then pour out most of the water,leaving just a little in the jar.Step2:Put the strainer over the jar.第一步、把罐子里装上热水,放置两分钟,然后倒出大部分水,在罐子里只留一点.第二步、把过滤器放在罐子上,可知倒出罐子里的大部分水之后,我们应该立刻把把过滤器放在罐子上,故选D

  56、B 推理判断题 根据短文是科普知识类文章主要讲了制作云所需的东西及步骤可推知很有可能在科学杂志上读到这篇文章,故选B

2020-09-10 07:44:03

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •