Englishpeoplethinkthatthehomei-查字典问答网
分类选择

来自李欣峰的问题

  Englishpeoplethinkthatthehomeisaplacetoprotectthemselvesfromtheoutsideworld,notoneforotherstoseeandenjoy.Forthem,theirhouseisapersonalplaceinwhichtheygotohideawayfromthetroublesoflife.TotheAmericans

  English people think that the home is a place to protect themselves from the outside world,not one for others to see and enjoy.For them,their house is a personal place in which they go to hide away from the troubles of life.

  TotheAmericans,theirhomeisanexpressionofthemselves,a place to show others what kind of people they are.So they would very much like to have visitors in their house and see it.Americans also want their home to be a plac where they can have fun and share their lives with their friends.They often have a large entertainment area in their house so that they can watch sports on TV.They also have an outside area for barbeques.

  English people,on the other hand,usually spend much more time with friends at public places like parks or pubs.Few people would be invited an Englishman's home.You could work with a person or live next door to someone for year,but you could never see the inside of his home.

  If you are invited,that is great.It's a good idea to bring something to drink or eat,such as a bottle of wine or a box of chocolates,.You can do the same thing in an American home,too.^

  Once inside the house,the rules change again.Don't ask to see more than what the English people show you.Never ask how much their house or any of the things in it cost.The Americans,on the other hand,may be glad to show you around their house.They will be pleased when you show your interest and ask how expensive something was.

  Both English and American people will have a lot of chat,and a drink or two.before the meal.When you start to eat.you should say how tasty the food is and ask something about it.Remember,never eat with your mouth open and make any noise while you eat.

  Another rule in both countries is not to show your own opinion about their country or its customs.Most people are proud of their country and their way of doing things,even though they are not happy with it!So it is best just to listen and smile pol

1回答
2020-09-11 02:38
我要回答
请先登录
谷勇霞

  57.A 细节理解题:根据第二段后文a place to show others what kind of people they are表达他们是什么类型的人的地方.意思与A项吻合,故答案是A.

  58.D 细节理解题:根据第三段 English people,on the other hand,usually spend much more time with friends at public places另一方面,英国人通常在公共场所与朋友在一起的时间要更多一些.故答案是D.

  59.B 细节理解题:根据第六段never eat with your mouth open and make any noise while you eat.不要张着嘴巴吃饭,吃饭时不要制造任何噪音.这指的是英国人和美国人都应该遵守的规则,故答案是B.

  60.D标题概括题:通读全文得知本文主要向我们介绍了英国人和美国人对家的理解和认识的不同及拜访别人时所要遵守的规则等;最后一段Remember these home rules,and you will be invited back again.记住这些家规,你将会被再次邀请.故得出答案可能是D.

2020-09-11 02:41:33

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •