【Billwasfourteenyearsold.Hehad-查字典问答网
分类选择

来自贾春光的问题

  【Billwasfourteenyearsold.Hehadapart-timejobwhichgothimupatfiveo'clock.Hewasanewspaperboy.Eachmorning,Billleftthehouseatfivefifteentogotothecenter.Thenewspapersweredeliveredtherebyatruckatmidnight.He】

  Bill was fourteen years old.He had a part-time job which got him up at five o'clock.He was a newspaper boy.

  Each morning,Bill left the house at five fifteen to go to the center.The newspapers were delivered there by a truck at midnight.He carried them on his bike.

  In the winter it was still dark when he got up.Bill had to deliver the newspapers to his customers'(订户)houses in all kinds of weather.His customers thought he did a good job.Sometimes they gave him tips(小费).

  Bill has 70customers now.Once a month he had to collect money from his customers.

  Some day,when he has many more customers,perhaps Bill will win a prize for being a very good newspaper boy.He wants to win a visit to Europe,but he would be happy enough if he won a new bike.

  51.Bill did part-time job as___.

  A.a waiter

  B.a driver

  C.a newspaper boy

  D.a salesman

  52.In the passage,the underlined word"delivered"means___.

  A.收集

  B.印制

  C.分发

  D.制造

  53.How often did Bill have to collect money from his customers?___

  A.Once a month.

  B.Once a week.

  C.Once a year.

  D.Once a day.

  54.From the story we know the customers like___ people.

  A.clever

  B.hard-working

  C.young

  D.poor

  55.According to the passage,if Bill worked really hard,he could possibly win___.

  A.more friends

  B.more money

  C.more newspaper

  D.a visit to Europe or a new bike.

1回答
2020-09-11 19:05
我要回答
请先登录
李苗苗

  51.C细节理解题.根据He had a part-time job which got him up at five o'clock.He was a newspaper boy可知比尔的兼职是卖报纸,故选C.

  52.C词义猜测题.根据下半句:by a truck at midnight在半夜被卡车,可知上半句应该是:报纸被分发,故选C.

  53.A细节理解题.根据Once a month he had to collect money from his customers可知每月他向顾客收一次钱,故选A.

  54.B细节理解题.根据Hiscustomersthoughthedidagoodjob.Sometimestheygavehimtips可知客户喜欢幸勤奋的人,故选B.

  55.D细节理解题.根据perhapsBillwillwinaprizeforbeingaverygoodnewspaperboy.HewantstowinavisittoEurope,buthewouldbehappyenoughifhewonanewbike.可知如果比尔努力工作,他可能得到去欧洲旅行的机会或一辆自行车,故选D.

2020-09-11 19:07:02

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •