【Parentsdoanythingtheycantogiv-查字典问答网
分类选择

来自胡竹平的问题

  【Parentsdoanythingtheycantogivetheirkidsthebesteducation.AccordingtoareportpublishedbytheSuttonTrust,athirdof"professionalparents"withchildrenagedbetween5and16havemovedtoanarea,becausetheythinkithasg】

  Parents do anything they can to give their kids the best education.According to a report published by the Sutton Trust,a third of"professional parents"with children aged between 5and 16have moved to an area,because they think it has good schools^

  Some go further:6% of the 1,000parents surveyed said they started to attend church (教堂) services to help their children get a place at a church school; 3% said they used a relative's address to get children into a better school; and 2% said they had bought a second home and used that address for a better school.

  It seems strange that parents,while paying close attention to school,seem often to forget a much cheaper way of improving their children's educational situation-a stable (稳定的)family.There are plenty of researches to back all this up:a recent study by the Childhood Wellbeing Research Centre found that children aged seven and older usually (lid more poorly in exams and behaved badly at school if their parents broke up.Another report by the Economic and Social Research Council,found that a stable family life meant children were more likely to take in what was offered in the classroom.According to the Royal College of Psychiatrists,teenagers whose parents were fighting or separating might find it difficult to concentrate (集中注意力)at school.

  Of course,many marriages are progressing well even if there're unpleasant matters in life.I've been married for more than a quarter of century,and the one thing I'm sure of is that it's not a bed of roses.I've also got four children aged between 11and 21; and while I'm truly thankful to the many teachers who have taught them,and the schools they've been pupils at,I've felt fairly certain as the years go by that a stable home is much more important than where their school sits in the local league table (排行榜).

  So paying a few hundred pounds for a family relationship course could be a much better use of the family's money than spending th

1回答
2020-09-11 17:03
我要回答
请先登录
李旭光

  答案:52.C 细节理解题.根据第一段第一行句子AccordingtoareportpublishedbytheSuttonTrust,athirdof"professionalparents"withchildrenagedbetween5and16havemovedtoanarea,becausetheythinkithasgoodschools.SuttonTrust发表的一份报告,1/3的家长愿意搬到有好学校的地方居住.可知搬到有好学校的地方居住.故选C.

  53.C 细节推理题.根据第三段内容及其最后一句I'vefeltfairlycertainastheyearsgobythatastablehomeismuchmoreimportantthanwheretheirschoolsitsinthelocalleaguetable.我感觉随着年龄的增长,有一个稳定的家庭环境比学校在排行榜上的位置更重要.可知父母的关系影响孩子的学习.故选C.

  54.D 细节判断题.根据最后一段句子Sopayingafewhundredpoundsforafamilyrelationshipcoursecouldbeamuchbetteruseofthefamily'smoneythanspendingthousandsonmovinghouses.所以花费几百英镑建立家庭关系可以比花费数千万移动房子更好的利用家庭的钱.可知与其花钱择居不如学学如何建立稳固的家庭关系.故选D.

  55.D 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第三段最后一句 I'vefeltfairlycertainastheyearsgobythatastablehomeismuchmoreimportantthanwheretheirschoolsitsinthelocalleaguetable.我感觉随着年龄的增长,有一个稳定的家庭环境比学校在排行榜上的位置更重要.可知建立稳幸福的家庭很重要,是帮助孩子最好的方法.故选D.

2020-09-11 17:04:28

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •