"Wakeup.Aliciaiswaitingforyouo-查字典问答网
分类选择

来自廖宇的问题

  "Wakeup.Aliciaiswaitingforyououtside,"mymothercalledfromthekitchen.Mymotherdidn'tlikemegoingforthisweekendtomyfriend'shouseinthemountains."Itrustyou,butIdon'ttrustthepeopleoutthere,"s

  "Wake up.Alicia is waiting for you outside,"my mother called from the kitchen.My mother didn't like me going for this weekend to my friend's house in the mountains."I trust you,but I don't trust the people out there,"she said seriously."I'm going to be fine,"were my last words before closing the door of the Jeep.The vehicle went along the dusty road and my mother grew smaller in the distance.

  The trip over the rough road was uncomfortable.It was scary to climb the steep hills surrounded by great pines.After a long trip we finally arrived at the house.From the moment I got there I knew I would forever love the house.It was decorated like an old country home.My room was small,yet set up nicely.That night I went to sleep early,not because I didn't want to continue my search,but because I was tired after the long trip.

  In the morning,the singing of the birds woke me up.The light was just getting through the window.A strong smell of baking and fresh coffee came from the kitchen.I wandered around looking for a living soul,but the house was empty.I had the whole day to myself; my friend had gone hiking.I didn't want to go with her.The main reason for this trip was to spend some time alone to think about the events happening in my life.

  After an icy shower,my energies were at their fullest.With basket in hand,I started my hunt.I did not mind walking alone; it was a wonderful feeling to be in contact with nature for the first time.The sound of the water running through the rocks gave me great peace.I never felt such independence in my soul before.

  29.According to the first paragraph,we can know that___.

  A.the author took a cold attitude towards her mother

  B.the author had an argument with her mother

  C.the author preferred to live in the mountains

  D.the author's mother was worried about her safety

  30.How did the author find the trip to her friend's house?___

1回答
2020-09-13 17:20
我要回答
请先登录
彭韬

  29.D.细节理解题.根据第一段中she said seriously,可知我的母亲很担心我,故选D.30.D.细节理解题.根据第二段中The trip over the rough road was uncomfortab...

2020-09-13 17:22:45

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •