【ItwasalateWednesdaynightwhent-查字典问答网
分类选择

来自刘学会的问题

  【ItwasalateWednesdaynightwhenthedreadingphonecallreachedourhome.Isatup,soIcouldhearthephonecallbetter.Tomysurprise,Iheardmymomburstintotears."Getthecar,Dean!Andreahasbeeninacaraccident."We】

  It was a late Wednesday night when the dreading phone call reached our home.I sat up,so I could hear the phone call better.To my surprise,I heard my mom burst into tears."Get the car,Dean!Andrea has been in a car accident."

  Weraneverystopsignonthewaytothehospitalandourtiresscreechedaroundeverycorner.We got to the hospital,but were not allowed to see Andrea.The next morning,after wearing masks,we were allowed to go to the ICU to see Andrea.Well,the least I could say was that everything was injured in her body and she lost all of her memories.It was a fatal accident.

  Over the next two months,I lived more at the hospital than I did at my house.I watched as Andrea worked so hard to gain back everyday motor skills.She never once complained or pitied herself,her determined spirit was shining through.After two weeks in the ICU and two months of the regular hospital treatment,Andrea was able to come home.She missed several months of school,so it was hard for her to catch up.Andrea had tasks to accomplish,and no matter how hard it was,she stuck with them until t he job was done.Though busy with dealing with pain and therapy,she always found time to love and play with me.

  I'll never forget the impact that this incident made on my life.I admire her strong-willed personality and her determined spirit.Today she is perfectly normal,despite the scars and the pins holding her leg in place.I couldn't ask for a better sister,hero,or best friend.

  29.The writer sat up to hear the call because he___

  A.sensed that something terrible had happened.

  B.might be very curious about who phoned so late.

  C.wanted to scold the people who phoned so late.

  D.was not sure whether the telephone concerned him.

  30.From the underlined sentence in the second paragraph,we can infer that___

  A.the family did not obey the traffic rules.

  B.the writer's father was not good at driving.

  C.the

1回答
2020-09-13 17:29
我要回答
请先登录
胡向东

  29-32BCDB

  29.B推理判断题.根据第一段I sat up,so I could hear the phone call better可知,我坐起来,因此我能更好地听到电话.坐起来听电话是因为他感觉到有可怕的事情发生.故选B.

  30.C推理判断题.根据第二段Weraneverystopsignonthewaytothehospitalandourtiresscreechedaroundeverycorner可知,我们跑过去医院的每一个站牌,我们轮胎的尖叫围绕每一个角落.即:全家都急于看到Andrea.故选C.

  31.D根据第三段Andrea had tasks to accomplish,and no matter how hard it was,she stuck with them until the job was done可知,Andrea有任务要完成,不管它多么艰难,直到工作做完.即:妹妹表现出让人难以置信的力量.故选D.

  32.B主旨大意题.根据最后2一段I admire her strong-willed personality and her determined spirit可知,我羡慕她坚强的人格和坚定的精神.即:我的妹妹--我生命中的英雄.故选B.

2020-09-13 17:34:12

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •