Recentlysomearticlesstatethatt-查字典问答网
分类选择

来自董世民的问题

  Recentlysomearticlesstatethattheword‘‘selfie"hasbecomeoneofthemostannoyingwords.ButI'dliketoofferthatmaybeitisnotsobad.The"selfie"isusedtodescribetheself-takenphoto,oftenfromasmartphone.Wome

  Recently some articles state that the word‘‘selfie"has become one of the most annoying words.But I'd like to offer that maybe it is not so bad.The"selfie"is used to describe the self-taken photo,often from a smartphone.Women and men decorate their Facebook,Twitter,and Instagram accounts with these pictures,sometimes with puckered (翘起) lips or large smiles.In fact,the selfie has become so widely known that over 31million photos on Instagram are taken with the selfie.

  Let's think about it.Someone takes about 10selfies each time they do,and they only end up posting one or two of those.They pick the one that makes them look the best.Isn't that beautiful?In that one picture,someone has given himself or herself confidence.Self-image is important.In society today,we are so often consumed with what society tells us is perfect.But maybe,with that one selfie,we feel that we fit that bill.We feel handsome,beautiful,confident,smart,happy and content.For that moment,everything bad or terrible that has ever happened to us is erased,because that smile or that pucker is what gives us the determination to love ourselves.

  I saw a spoken word poem recently and the young man said:If I ask you what you love,the answers will most likely roll off your tongue.You love to read.You love to write.You love birds,music,your mom,your brother,your sister,your daughter,your best friend,your dog.How long do you think you could go on and on before you said"I love myself"?

  That statement hit me like a ton of bricks.I've struggled with confidence all of my life.I still do.And in no way am I saying that taking a selfie is a gateway to that confidence.However,the selfie does deserve some credit for allowing individuals to express themselves.Pamela Rutledge agrees,stating,"There are many more photographs available now of real people than models."

  52.According to the author,selfie___.

  A.is an annoying habit for people

1回答
2020-09-13 20:05
我要回答
请先登录
邓铁六

  52.C.推理判断题.根据第二段But maybe,with that one selfie,we feel that we fit that bill.We feel handsome,beautiful,confident,smart,happy and content可知作者认为,自拍使人变得以自我为中心的;故选C.

  53.D.推理判断题.根据最后一段That statement hit me like a ton of bricks.I've struggled with confidence all of my life可知作者在文章中提到了诗以强调需要爱自己;故选D.

  54.D.细节理解题.根据最后一段Pamela Rutledge agrees,stating,"There are many more photographs available now of real people than models."可知PamelaRutledge在最后一段中提到自拍提供了更真实的人的照片;故选D.

  55.A.推理判断题.根据第一段Recently some articles state that the word‘‘selfie"has become one of the most annoying words.But I'd like to offer that maybe it is not so bad可知文章最好的标题是自拍的价值;故选A.

2020-09-13 20:05:49

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •