DearLinda,Howarethingswithyou?-查字典问答网
分类选择

来自高洁的问题

  DearLinda,Howarethingswithyou?Itwasnicetalkingtoyouyesterdaybyphone.AsItoldyouyesterday,IaminRome,Italytoday.TomorrowwearetakingatraindowntothesouthofthecountryandthenashipacrosstoGreece.Letmete

  Dear Linda,

  How are things with you?It was nice talking to you yesterday by phone.

  As I told you yesterday,I am in Rome,Italy today.Tomorrow we are taking a train down to the south of the country and then a ship across to Greece.Let me tell you something about where we have visited.I know you want to come here on vacation too one day!

  We started in England and we spent two days in London and another day in Canterbury.We visited a lot of places and enjoyed its history.The people were friendly and the food was delicious.The only bad thing was the weather-it rained the whole time when we were in the country.

  Then we got to Paris and the Sun was shining!We only stayed for one afternoon in the French capital because my friends really wanted to visit Euro Disney which is to the east of Paris.There,we met some nice people from Canada and spent two great days with them.One of them,Clive,is going to your university next year.What acoincidence!

  Clive and his wife left us when we got to Germany by train.They went to Denmark,but we went to Munich.Wow-what a great city!I bought you a gift there.I hope you like it.

  After that,we went south into Switzerland.It was very expensive and we couldn't stay as long as we wanted to,so that's why we're in Italy now!OK,that's enough from me for now.I want to post this letter now,so you will get it by the weekend.

  Yours,

  Mike

  51.How will Mike get to Greece from Italy?___

  A.By plane.B.By train.C.By ship.D.By bus.

  52.Mike enjoyed lots of things in England Except___.

  A.the history B.the people C.the food D.the weather

  53.How long did Mike stay in Paris?___

  A.One afternoon.B.One day.C.Two days.D.A week.

  54.The underlined word"coincidence"means"___".

  A.two things happening at different times

  B.two things happening at the same time by accident

  C.a po

1回答
2020-10-24 04:11
我要回答
请先登录
申宝宁

  答案:51.C 细节理解题.根据第二段第一行句子TomorrowwearetakingatraindowntothesouthofthecountryandthenashipacrosstoGreece.明天我们要坐火车南下,然后坐船到希腊去.可知迈克从意大利到希腊是坐船.故选C.

  52.D 细节理解题.根据第三段第一行句子Wevisitedalotofplacesandenjoyeditshistory.Thepeoplewerefriendlyandthefoodwasdelicious.Theonlybadthingwastheweather-itrainedthewholetimewhenwewereinthecountry.我们参观了很多地方,享受了它的历史,人们很友好,食物很美味,唯一糟糕的是我们在乡下的时候下雨了.可知迈克不喜欢英国的天气.故选D.

  53.A 细节理解题.根据第四段第一行句子WeonlystayedforoneafternoonintheFrenchcapital.我们只在法国首都呆了一个下午.可知迈克在法国呆了一个下午.故选A.

  54.B 词义猜测题.根据上句Oneofthem,Clive,isgoingtoyouruniversitynextyear.What acoincidence!他们中的一个,克莱夫,明年要去你的大学!真…可知应说的是他们中的一个,克莱夫,明年要去你的大学!真巧啊.即两件同时发生的事.故选B.

  55.D 细节判断题.根据倒数第二段最后一句Iboughtyouagiftthere.Ihopeyoulikeit.我给你买了礼物,希望你喜欢.可知在慕尼黑迈克给琳达买了礼物.故选D.

2020-10-24 04:14:29

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •