WhileMrWan,hiswifeandtheirlitt-查字典问答网
分类选择

来自路兆梅的问题

  WhileMrWan,hiswifeandtheirlittledaughterwereinEurope,theydecidedtodrivethreedaystoGermany.Hislittledaughterhadnevertraveledatnightbefore.Shewasscaredthefirstnightinthecar,withthedeepdarknessoutside.&qu

  WhileMrWan,hiswifeandtheirlittledaughterwereinEurope,theydecidedtodrivethreedaystoGermany.Hislittledaughterhadnevertraveledatnightbefore.Shewas scared the first nightin the car,with the deep darkness outside.

  "Where are we going,Daddy?""To your uncle's house in Germany."

  "Have you been to his house before?""No."

  "Do you know the way?""Kind of,we will read the map."

  "Do you know how to read the map?""Yes,we will get there safely."

  "Where are we going to eat if we get hungry before arriving?""We can stop at a restaurantif we get very hungry."

  "Do you know if there are restaurants on the way?""Yes,there are."

  "Do you know where?""No,but we will be able to find some."

  The same dialogue repeated a few times during the first night and second night.But on the third night,the daughter was quiet.He couldn't help wondering why she was not asking the questions anymore.

  "Dear,do you know where we are going?""Germany,to Uncle's house."

  "Do you know how we are getting there?""No."

  "Then why aren't you asking me anymore?""Because Daddy is driving."

  BecauseDaddyisdriving.ThatanswerfromhislittlegirlgaveMr.Wanstrength(力量)formanyyearsafter,wheneverhehadquestionsandfears(恐惧)abouthislifejourney.

  51.Fromthepassage,weknowthatthefamilyis___now.

  A.travelinginEurope

  B.driving inGermany

  C.goinigtoGermany

  D.havinganiceholiday

  52.Thelittlegirlaskedsomanyquestionsduringthefirstnightbecause___.

  A.shewasafraidofthedeepdarkness.

  B.she didn't want to go to Germany.

  C.shedidn'tbelieveinhisparents.

  D.shewasveryhungryonroad.

  53.Whatdoestheunderlinedphrase"kindof"suggest?___

  A.Mr.

1回答
2020-10-23 18:16
我要回答
请先登录
赖志锋

  51.C.推理判断题.根据对话"Where are we going,Daddy?""To your uncle's house in Germany."可知这里的意思是"爸爸,我们要去哪里?""到你在德国的叔叔家."通过这个对话可以判断他们将去德国.故选C.

  52.A.细节理解题.根据Shewas scared the first nightin the car,with the deep darkness outside.可知在伸手不见五指的第一个夜晚,她在车里有点害怕,所以才不停问问题以减轻害怕.故选A.

  53.C.细节理解题.根据对话"Have you been to his house before?""No."可知万先生以前没有去过那里,去那里的路不是很熟悉,及wewillreadthemap可知要借助于地图的帮助,所以这里kindof的意思是万先生对于路线不是很确定.故选C.

  54.B.推理判断题. 根据Because Daddy is driving,可知小女孩知道爸爸在开车,而且对爸爸的车技和对去德国叔叔家的路线有所了解,所以这里选择相信爸爸,所以就不再问这些问题了.故选B.

  55.B.推理判断题.根据BecauseDaddyisdriving.ThatanswerfromhislittlegirlgaveMr.Wanstrength(力量)formanyyearsafter,wheneverhehadquestionsandfears(恐惧)abouthislifejourney.(因为爸爸在开车.多年后,在他的人生旅程中,每当他有问题和恐惧的时候,小女孩的这个答案都会给他力量)可知在旅行后女儿的信任给了万先生更多力量.故选B.

2020-10-23 18:20:19

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •