【DereckJoubertandhiswife,Bever-查字典问答网
分类选择

来自曹建刚的问题

  【DereckJoubertandhiswife,Beverly,havemademanyfilmsaboutwildanimalsinAfrica.TheirfilmsandphotographsareverypopularandoneofthephotographshasbeenonthefrontcoverofaNationalGeofraphicmagazine.AworkingdayforDere】

  Dereck Joubert and his wife,Beverly,have made many films about wild animals in Africa.Their films and photographs are very popular and one of the photographs has been on the front cover of a National Geofraphic magazine.

  A working day for Dereck and Beverly starts very early-at 4:30in the morning!That's when they get up and start filming.And it's a long day-they often work until 8:30in the evening.In the winter it's very cold and in the summer it can be 40℃.Dereck always does the filming-Beverly never does that,and she doesn't write.But Dereck never takes photographs or records the sound.They work very well as a team,and they both believe we should shoot animals with cameras-not with funs!

  When they have finished filming and taking photographs for the day,they have dinner and Dereck usually writes while Beverly looks at her photographs.At night they usually sleep in a small tent,but they sometimes sleep in the Land Cruiser-when you're very close to wild animals,it's sometimes safer to sleep in the car!

  Dereck and Beverly have also travelled around the world and given talks about their work.Dereck says that the animals are not just something to look at-they play an important role.Beverly thinks the wild animals can teach us a lot about ourselves.

  51.Dereck and Beverly start working___

  A.at 4:30in the morning

  B.at 4:30in the afternoon

  C.at 8:30in the morning

  D.at 8:30in the evening

  52.Dereck and Beverly usually sleep___at night.

  A.in a car

  B.in a tent

  C.in a house

  D.in a hotel

  53.Beverly thinks the wild animals___

  A.are something to look at

  B.are very popular

  C.play an unimportant role

  D.can teach us a lot.

1回答
2020-10-23 22:54
我要回答
请先登录
樊波

  51.A.细节理解题.根据"A working day for Dereck and Beverly starts very early-at 4:30in the morning!"可知他们在早上四点半就开始工作.故选A.  52.B.细节理解题.根据"At ni...

2020-10-23 22:54:34

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •