Squaredancingismoreandpopulart-查字典问答网
分类选择

来自查开德的问题

  Squaredancingismoreandpopularthesedays.Everyevening,men,women,youngandold,theyallgototheparkorthesquare,anddancetotherhythmmusic.Theparkmanagertellsusthatthereareabouttwohundredormorepeopledancingin

  Square dancing is more and popular these days.Every evening,men,women,young and old,they all go to the park or the square,and dance to the rhythm music.

  The park manager tells us that there are about two hundred or more people dancing in the park and most of them are mid-aged and old women.They have nothing to do after dinner,and they prefer to go out to do sport rather than stay at home to watch TV.Also,square dancing is a kind of sport,it's more suitable for the old person than other heavy sports.It's easy to dance and it doesn't need too big places,they can dance everywhere:in the park,in the square or on the playground.

  Although square dancing is so popular,someone doesn't like it.Mr.Li is one of them.He lives in an apartment,there is a square in their community.Every night,there are many people dancing in the square."I have nothing against square dancing,but it's too noisy."said Mr.Li,"I like reading books after supper,but the noisy music always stops me,it makes me too upset."His neighbor,Mrs.Zhang agrees with him,too."My son is in Grade 9,and he has much homework to do every evening.But he always looks out of the window to see the people dancing while he is doing his homework.And the dancing won't stop until nine or ten o'clock,so the kid can't fall asleep because of the noisy music."

  For square dancing,what do you think of it?

  56.Why is square dancing more and more popular?___

  A.It's a kind of heavy sport.B.It's difficult to learn.

  C.It's easy to dance and it only needs small places.D.It's noisy.

  57.Who likes square dancing best?___

  A.Mid-aged and old women.B.Young man.

  C.Children.D.Mrs.Zhang's son

  58.Why doesn't Mrs.Zhang like square dancing?___

  A.She can't read well.B.She can't dance well.

  C.She has too much homework.D.Her son can't sleep well.

  59.Which is NOT true according to the passage?___

  A.Pe

1回答
2020-11-12 17:58
我要回答
请先登录
卢小峰

  56-60:CADBB56题答案:C考查细节理解,根据文中的It's easy to dance and it doesn't need too big places可知它很容易跳舞,它不需要太大的地方,...

2020-11-12 18:01:10

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •