Amotherwantedtoencourage(鼓励)he-查字典问答网
分类选择

来自唐昌盛的问题

  Amotherwantedtoencourage(鼓励)hersontoplaythepiano.Sheboughtticketstotheconcert(演奏会)ofagreatpianist.Whentheyarrivedatthetheater,themotherfoundafriend.Shestoppedtotalktoherfriendandhersonran

  A mother wanted to encourage(鼓励)her son to play the piano.She bought tickets to the concert(演奏会)of a great pianist.When they arrived at the theater,the mother found a friend.She stopped to talk to her friend and her son ran off.

  At eight o'clock the lights began to dim(变暗)and the concert was set to start.The mother began to look for the boy.Then,she saw her 6-year-old son on stage.He was playing Twinkle,Twinkle little star.

  The mother was very surprised.Before she could get her son back,the famous pianist himself was on the stage and quickly moved to the piano.

  "Don't stop.Keep playing,"he said kindly to the boy.The great pianist reached down with his left hand and began filling in the bass(低部)of the song.Soon,his right arm reached around the other side and played a beautiful piece of music.Together,the two excited people with their beautiful music.

  In all of our lives,we receive helping hands,some we notice,some we don't.We also have lots"chant to give helping hands,sometimes we want people to know,sometimes we don't.Little

  of what we al l get comes without others'help.What we receive we should give back.

  51.The mother took her son to the piano concert because___.

  A.her friend sent them two tickets

  B.the pianist invited them there

  C.she wanted to develop his interest in piano

  D.her son liked the pianist very much

  52.What was the little boy doing when his mother saw him?___

  A.He was listening to concert in his seat.

  B.He was talking to his friend.

  C.He was playing a piece of music.

  D.He was learning from the famous pianist.

  53.What was the mother's feeling when she found her son playing on stage?___

  A.She was proud of her son.

  B.She couldn't believe her eyes.

  C.She was interested in the music.

  D.She held back her anger.

  54.What did the pianist ask the boy to

1回答
2020-11-14 03:38
我要回答
请先登录
李国和

  51.C细节理解题.根据文中第一段 A mother wanted to encourage her son to play the piano.She bought tickets to the concert of a great pianist可知母亲想发展孩子的钢琴爱好.故选C.

  52.C细节理解题.根据文中Then,shesawher6-year-oldsononstage.HewasonthepianobenchplayingTwinkle,Twinkle little star.可知她发现孩子正在弹奏一首曲子,故选C

  53.B细节理解题.根据文中The mother was very surprised.Before she could get her son back,the famous pianist himself was on the stage and quickly moved to the piano.可知母亲很吃惊,应该是有点不相信自己的眼睛.故选B.

  54.B细节理解题.根据文中"Don't stop.Keep playing,"he said kindly to the boy.可知这个钢琴家让这个小男孩一直弹钢琴,故选B.

  55.A主旨大意题.根据文章Littleofwhatweallgetcomeswithoutothers'help.Whatwereceiveweshouldgiveback.可知帮助别人是好的.故选A

2020-11-14 03:41:37

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •