英语电影赏析也是一个朋友托我帮做的,可是我一个都没看过,第一-查字典问答网
分类选择

来自梁文兴的问题

  英语电影赏析也是一个朋友托我帮做的,可是我一个都没看过,第一大题从16题中选8题做就行了,请用英语回答.试题卷F1:TheHorseWhispererF2:TheGhostF3:SoundofMusicF4:One-RunawayBrideF5:JaneEyreF6:RomanHollida

  英语电影赏析

  也是一个朋友托我帮做的,可是我一个都没看过,

  第一大题从16题中选8题做就行了,请用英语回答.

  试题卷

  F1:TheHorseWhisperer

  F2:TheGhost

  F3:SoundofMusic

  F4:One-RunawayBride

  F5:JaneEyre

  F6:RomanHolliday

  F7:GonewiththeWind

  F8:TheShawshankRedemption

  Ⅰ.Questions

  Inthissection,thereare16questionsaboutthe8filmslistedabove;youaretochoose8ofthemtoanswerincompletesentences.(48%)

  1.MakeabriefintroductionaboutTomBookerinF1?

  2.F1isasimpleplotlinebutconveysaheart-feltmessage,whatisit?

  3.WhokilledSamandWhyinF2?

  4.TowhomdidOdaMaemakeoutthemoneyandWhyinF2?

  5.WhydoesCaptainVonTraptreathischildrenlikeinanarmyinF3?

  6.WhydotheysingintheFestivalinF3?

  7WhatdecisionhadIkemadeinordertofindoutthetruthinF4?

  8.WhydidMaggiechangehermindtocooperatewithIkeinF4?

  9.WhyisJanesodeterminedtoleaveMr.RochesterinF5?

  10.HowdothedialoguesbetweenJaneandMr.RochesterdisplayJane’scharacterinF5?

  11.WhydidPrincessAnnrunoutofthepalaceshelivedinRomeinF6?

  12.WhydidJoeBradleypretendnottorecognizePrincessAnnatfirstinF6?

  13.WhatisthehistoricalsettingofthestoryinF7?

  14.WhatisthelovebetweenScarlettandRhettlikeinF7?(OrwhydoesRhettneversay“Iloveyou”toScarlettthoughheloveshersomuch?)

  15.InthebeginningoftheF8,Andywasaccusedofmurderinghischeatingwifeandhislover,andwassenttoShawshankPenitentiary.Washetherealmurderer?

  16.WhatarethemessagesthestorytriestoconveytotheaudienceinF8?

  ⅡWriteareviewaboutoneoftheeightfilmsyouhavewatchedintheclassinabout300words.(52%)

1回答
2020-11-14 23:18
我要回答
请先登录
李全忠

  试题卷

  F1:TheHorseWhisperer

  F2:TheGhost

  F3:SoundofMusic

  F4:One-RunawayBride

  F5:JaneEyre

  F6:RomanHolliday

  F7:GonewiththeWind

  F8:TheShawshankRedemption

  Ⅰ.Questions

  Inthissection,thereare16questionsaboutthe8filmslistedabove;youaretochoose8ofthemtoanswerincompletesentences.(48%)

  1.MakeabriefintroductionaboutTomBookerinF1?

  Answer:ThestoryisaboutaftergirlnamedGeriswhowas14yearsoldandherfavouritehorsewerebothinjured,thegirl’sheartwasbadlyhurt,thenshewasnotwillingtospeakanymore.Hermother,Annie,knewthatherdestinywascontactedwiththehorsetightly.Soshetriedeverymethodtofindsomeonewhocouldcommunicatewithhorses,andfinally,shesucceeded,themanlivedinMontanacalledTom.WiththehelpofTom,Gerisregainedherconfidenceoflife,whileTomandAnnieexperiencedalovethatcouldn’tbecoalescent.

  2.F1isasimpleplotlinebutconveysaheart-feltmessage,whatisit?

  Answer:Eachofthemtakestheirownpathsbutmakeitthroughsometryingtimes,emergingstrongerthanwhentheybegan.

  3.WhokilledSamandWhyinF2?

  Answer:Hewasrobbedwhencomebackfromaplay

  4.TowhomdidOdaMaemakeoutthemoneyandWhyinF2?

  Answer:ToCarlforhedidn'twanthegetthemoney.

  5.WhydoesCaptainVonTraptreathischildrenlikeinanarmyinF3?

  Answer:Becausehischildrenhadnomother,hehopeallhischildrentobegreat.

  6.WhydotheysingintheFestivalinF3?

  Answer:Theysangthe"TheSoundofMusic”forMarywasleaving.

  7WhatdecisionhadIkemadeinordertofindoutthetruthinF4?

  Answer:Hewantedtowriteasubjectbasedonthewoman’sstoryandlampoonedit.

  8.WhydidMaggiechangehermindtocooperatewithIkeinF4?

  Answer:Becauseshefeltdiscomfituredwiththesubjecthewrotewhenshewasreadytomarrytoherforthhusband.

  9.WhyisJanesodeterminedtoleaveMr.RochesterinF5?

  Answer:BecauseshefoundthatRoberthadalreadymarried.

  10.HowdothedialoguesbetweenJaneandMr.RochesterdisplayJane’scharacterinF5?

  Answer:Thewaysheshowedloveisequalforeachotherandnototherelse,sothedialoguewasflatbuttouching.

  11.WhydidPrincessAnnrunoutofthepalaceshelivedinRomeinF6?

  Answer:Becauseshecouldn’tbearthelonenessinherpalace.

  12.WhydidJoeBradleypretendnottorecognizePrincessAnnatfirstinF6?

  Answer:Becausehewantedtocatchtheopportunityandmadealotofmoney.

  13.WhatisthehistoricalsettingofthestoryinF7?

  Answer:Beforethewarhappenedthesouthandthenorth.in1861.

  14.WhatisthelovebetweenScarlettandRhettlikeinF7?(OrwhydoesRhettneversay“Iloveyou”toScarlettthoughheloveshersomuch?)

  Answer:Theyloveeachotherdeeplythatbeyondwordscouldexpress.

  15.InthebeginningoftheF8,Andywasaccusedofmurderinghischeatingwifeandhislover,andwassenttoShawshankPenitentiary.Washetherealmurderer?

  Answer:No,hewasn’t.

  16.WhatarethemessagesthestorytriestoconveytotheaudienceinF8?

  Answer:Ittriestoconveyusthemessagethatweshouldalwaysrememberfree

2020-11-14 23:19:26

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •