Isthereintelligent(有智力的)lifeon-查字典问答网
分类选择

来自沈世禄的问题

  Isthereintelligent(有智力的)lifeonotherplanets?Foryears,scientistssaid"no"or"wedon'tknow."Buttodaythisischanging.SethShostakandAlexandraBarnettareastronomers(天文学家).Theybelievei

  Is there intelligent (有智力的) life on other planets?For years,scientists said"no"or"we don't know."But today this is changing.Seth Shostak and Alexandra Barnett are astronomers (天文学家).They believe intelligent life exists (存在) somewhere in the universe (宇宙).They also think we will soon contact(联系) these beings (生物).

  Why do Shostak and Barnett think intelligent life exists on other planets?The first reason is time.Scientists believe the universe is about 12billion years old."This is long enough for other planets to have intelligent life,"say Shostak and Barnett.The second reason is size-the universe is huge."Tools like the Hubble Telescope (哈勃望远镜) have shown that there are at least 100billion galaxies(星系),"says Shostak."And our galaxy,the Milky Way(银河系),has at least 100billion stars.Some planets going around these stars might be similar to the earth."

  In the past,it was hard to look for signs of intelligent life in the universe.But now,powerful telescopes allow scientists to discover smaller planets-the size of Mars or Earth in other solar systems(太阳系).These planets might have intelligent life.

  Have beings from space already visited Earth?"Probably not,"says Shostak."It's a long way away.However,intelligent beings may contact us in other way,such as radio signals (信号).In fact,they may be trying to communicate with us now,but we don't have the right tools to receive their messages.However,this is changing.By 2025,we could make contact with other life forms in our universe and we might help each other."

  81.Seth Shostak and Alexandra Barnett are___.

  A.astronomers

  B.farmers

  C.singers

  D.drivers

  82.What does Paragraph 2mainly talk about?___

  A.The age and size of the earth.

  B.The Milky Way.

  C.Why intelligent life might exist.

  D.The only planet with intelligent life.

  83.Why was it

1回答
2020-11-18 02:40
我要回答
请先登录
金新民

  81.A.细节理解题.根据Seth Shostak and Alexandra Barnett are astronomers (天文学家).可知,句子中明确指明两位科学家是天文学家;因此答案为A.

   82.C.细节理解题.根据第二段句首Why do Shostak and Barnett think intelligent life exists on other planets?以及后续的内容可知,本段先提出为什么两位天文学家确信有智慧生物存在,其次分条解释了原因,因此这段的主旨就是Why intelligent life might exist.

   83.B.细节理解题.根据In the past,it was hard to look for signs of intelligent life in the universe.But now,powerful telescopes allow scientists to discover smaller planets-the size of Mars or Earth in other solar systems(太阳系).可知,在过去人们很难发现智慧生物的踪迹,但是现在不同了,因为人们发明了强大的望远镜,可以发现更小的星球,因此以前很难发现智慧生物的原因是强大的望远镜,即Because there were not any powerful telescopes.

   84.B.细节理解题.根据最后一段的描述,智慧生命有没有到访过地球,答案是可能没有,紧接着Shostak给出了相应的解释"It's a long way away.",即与地球的距离很远,Because it's a long way away.因此答案为B.

   85.C.词义猜测题.根据最后一段的内容,首先引出问题Have beings from space already visited Earth?即beings有没有到访过地球,Shostak的回答是可能没有,但是beings可能通过其他的方式联系我们,例如通过无线电信号,但是我们的工具不足以接收到这种信号,紧接说By 2025,we could make contact with other life forms in our universe and we might help each other.也就是到2025年,我们将与life forms取得联系,因此这里的life forms就是前面提到的beings,也就是句首提到的智慧生物,即intelligentbeings.因此是C.

2020-11-18 02:41:28

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •