It'spossibletodomanysimple-查字典问答网
分类选择

来自白光野的问题

  It'spossibletodomanysimpletrickswithnumbers.Hereisonetrick,ifyoufollowtheinrtructions,youwillfindit'sreallyinteresting.First,writedownyourhousenumber.Forexample,ifyouraddressis73JinshangRoad,youwouldwri

  It's possible to do many simple tricks with numbers.Here is one trick,if you follow the inrtructions,you will find it's really interesting.

  First,write down your house number.For example,if your address is 73Jinshang Road,you would write down 73.After you write down your house address number,you double it.Then add 5to this doubled number.For example,if your address is 73and you double it,you will get 146.Then you add 5,you will get 151.

  And then,multiply this number by 50.In our example here,you'll get 7550.The next step is to add your age to this total.For example,if you're 16years old,you should add 16to this total.In our example here,the result will be 7566.

  After that,you have to add the number of days in a year,which is 365.In our example here,365added to 7566is 7931.

  The final step is this:Subtract 615from the number that you have.Take away 615from the total.In our example,7931minus 615is 7316.

  The result here-7316-is the trick.The first part of the number is the address and the last part of the number is the age of the person.That is,73is the address that we started with,and 16is the age that we used.

  Isn't it interesting?Do you want to have a try now?

  66.How many steps are there in the trick?___

  A.Four

  B.Seven

  C.Nine

  67.The third step is___.

  A.+5

  B.×50

  C.-615

  68.Tom is 38,he lives in 89Jinshang Road.If he plays this trick,he will get___ in the end.

  A.3889

  B.9150

  C.8938

  69.When you play this trick,___ is Not the number you have to use every time.

  A.50

  B.73

  C.365

  70.The best title of this passage is"___".

  A.A trick with numbers

  B.An interesting problem

  C.How to work out a trick.

1回答
2020-11-27 04:35
我要回答
请先登录
娄峻

  66.B,推理判断题.在整个小把戏中,总共包括7个步骤,分别是地址号码(addressnumber)--加倍(double)--数值加5(add5)--数值乘以50(multiplythisnumberby50)--添加年龄(addage)--加上一年的天数365(addthenumberofdaysinayear)--减去615(Subtract615fromthenumber),所以选择B.

  67.A,推理判断题.前三步是分别是地址号码(addressnumber)--加倍(double)--数值加5(add5),第三步是数值加5,所以选择A.

  68.C,推理判断题.在文章结尾给出结论,通过计算得到的四位数中,前两个是门牌号,后两个是年龄,如果门牌号是89,年龄是38,最后结果因该是8938,所以选择C.

  69.B,推理判断题.在整个游戏中,存在两个不变的值,一个是门牌号码,一个是年龄,文中年龄用的是16,门牌号码是73,所以选择B.

  70.A,主旨大意题.本文主要是说,由数字组成的小把戏,文中也在详细讲解一个数字的小把戏,所以选择A.

2020-11-27 04:39:05

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •