TomorrowisGarfield’sbirthday.H-查字典问答网
分类选择

来自毕晓玲的问题

  TomorrowisGarfield’sbirthday.HefirstappearedinacomicstriponJune19,1978.Garfieldiswellknownallovertheworld.LotsofGarfieldbookshavebeenturnedinto26languages.Garfieldproductsaresoldin69countries.JimDavisis

  Tomorrow is Garfield’s birthday.He first appeared in a comic strip on June 19,1978.Garfield is well known all over the world.Lots of Garfield books have been turned into 26languages.Garfield products are sold in 69countries.

  Jim Davis is Garfield’s creator.Jim was born on July 28,1945in Indiana.He grew up on a farm where his dad raised cows.Jim and his brother Dave helped with the farm work.They had 25cats.Their room always made sure there was plenty of food for the cats.

  As a boy,Jim was in poor health.When he had to spend time resting,he drew pictures.He added words to his pictures to make them funny.

  After college Jim worked a few years at an advertising company.In 1969,he got a job to help a cartoonist.Jim noticed that there were many comic strips about dogs but few about cats.He thought that was strange since the world is full of cat lovers.

  He remembered the 25farm cats he grew up with.They gave him ideas for a cat comic strip.In the comic strip.Garfield became the central character in daily difficult experiences with Jon,his owner,and other characters.He is lazy,funny and hungry.

  Jim Davis has received many awards for his work.Twice he was given the Best Humor Strip Cartoonist of the Year Award.He has won four Emmys(艾美奖)and other honors.

  34.How old was Jim when Garfield first appeared in a comic strip?___

  A.33.B.26.C.25.D.24.

  35.Who does the underlined word“He”refer to in the fifth paragraph?___

  A.Jim.B.Jon.C.Dave.D.Garfield.

  36.According to the passage,which of the following is TRUE?___

  A.Jim Davis created Garfield with the help of his brother.

  B.Garfield products are available in all countries of the world.

  C.The cats his family raised made no contributions to his creation.

  D.There were few comic strips about cats until Jim crated Garfield.

  37.The writer’s main purpose of writing the passage is___.

  A.to tell us

1回答
2020-11-29 06:26
我要回答
请先登录
林广明

  34.A.根据JimwasbornonJuly28,1945inIndiana.HefirstappearedinacomicstriponJune19,1978可知他33岁的时候,故选A.

  35.D.根据GarfieldbecamethecentralcharacterindailydifficultexperienceswithJon,hisowner,andothercharacters可知这里叙述的是Garfield的情况,所以下文的He指的是Garfield,故选D.

  36.D.根据Jimnoticedthatthereweremanycomicstripsaboutdogsbutfewaboutcats.可知Jim有很少关于猫的连环画,故选D.

  37.C.根据这篇短文主要叙述了JimDavis的生平事迹,故选C.

2020-11-29 06:28:00

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •