{"content":"AhighschoolinEngla-查字典问答网
分类选择

来自侯建华的问题

  {"content":"AhighschoolinEnglandhasfoundanewsolutiontoallowstudentstosleeplongerinthemorninguff0eTheuff0425uff0c000-a-yearHamptonCourtHouseSchoolisstartinga1uff1a30to7uff1a00pmtimetableinSeptemberuff0eItwillbecom

  {"content":"

  A high school in England has found a new solution to allow students to sleep longer in the morninguff0eTheuff0425uff0c000-a-year Hampton Court House School is starting a 1uff1a30to 7uff1a00pm timetable in Septemberuff0eIt will become the only school in Britain that starts lessons in the afternoonuff0eHead teacher Guy Holloway said the changed hours should help students get higher gradesuff0eHe said research on human brains shows students can do better if they can sleep longer in the morninguff0eMruff0eHolloway saiduff1au201cWe want to get students into an environment where they can get quality sleep and their bodies are working well in correct waysuff0eu201cHe addeduff1au201cIt's about what works in our neighborhooduff0eu201d

  The aftermoon start is supported by research by Oxford Universityuff0eResearcher Druff0ePaul Kelley saiduff1au201cYou canu2019t train yourselves to get up at a practical timeuff0eu201dHe said we are not in control of choosing the best time to work because it's biologicaluff08u751fu7269u949fuff09-our natureuff0cjust like we have no control over our heartbeat or how our ears do their workuff0eDruff0eKelley addeduff1au201cAnything you do to change the timing of your body means different parts of your body will not be able to work together at the same time to keep you going and this is where people get illu2026uff0eIt is no fixing it by giving someone an alarm clockuff0eu201dA student at the schooluff0cGabriel Purcell-Davisuff0c15uff0cis in support of the ideauff0eHe said students are tired all day nowuff0cu201cu2026as soon as 10o'clock hitsuff0cthat's when weu2026do all our worku201duff0e

  ""questionList":{"1":{"type":1"title":"In what way will the school be different from other schools in Britain___uff1f""answer":"u7b54u6848u3011Cu7ec6u8282u7406u89e3u9898u3010u89e3u6790u3011u6587u4e2du7b2cu4e00u6bb5ItwillbecometheonlyschoolinBritainthatstartslessonsintheafternoonuff08u5b83u5c06u6210u4e3au5728u82f1u56fdu

1回答
2020-11-28 20:34
我要回答
请先登录
谷海红

  46.【答案】C细节理解题【解析】文中第一段ItwillbecometheonlyschoolinBritainthatstartslessonsintheafternoon(它将成为在英国第一个在下午开始上课的学校)故选C.47.【答案】A细节理解题【解...

2020-11-28 20:35:12

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •