【Thebenefitsofkeepingajournal(-查字典问答网
分类选择

来自丁海燕的问题

  【Thebenefitsofkeepingajournal(日志)Ifyouwanttogrow,oneimportantthingyoushoulddoiskeepingajournal.Itmayseemsimple,butitcanmakeabigdifferenceinyourlife.Ihavebeenkeepingjournalsforyears.Writingallthe】

  The benefits of keeping a journal (日志)

  If you want to grow,one important thing you should do is keeping a journal.It may seem simple,but it can make a big difference in your life.I have been keeping journals for years.Writing all the lessons I learn and all the ideas I get has become a habit for me.(36)___ Here are some benefits you will get by keeping a journal.

  ◆It prevents you from losing an idea.Have you ever gotten an idea only to lose it later because you didn't write it down?(37)___ But then I developed the habit of writing down every idea that came into my mind as soon as possible.If I'm away from my computer,I usually write it down on a piece of paper that I bring wherever I go.I will then transfer the idea to the journal in my computer.

  ◆It helps you review all the lessons you've learned.By reviewing your journal,you can quickly see the lessons you've learned and the ideas you've gotten.(38)___ You can use the ideas to propel (鞭策) yourself forward.

  ◆(39)___ fter keeping a journal for years,you can look back at it and see how far you've gone.Things that were big problems in the past might seem small today.The raw ideas you had in the past might have been realized today.

  ◆It helps you expand your ideas.When you try to come up with a sentence to express an idea,you are thinking actively about it.(40)___ In the end,you will expand your ideas.

  A.I often experienced that myself.

  B.It trains you to express your thoughts.

  C.It allows you to see your progress over time.

  D.Just use whatever tool you feel comfortable with.

  E.Thinking actively helps you connect your idea to another idea.

  F.And to be honest,I can't imagine what my life would be like without it.

  G.Then you can do whatever necessary to avoid repeating the same mistakes.

1回答
2020-12-01 05:18
我要回答
请先登录
季金奎

  36-40 FAGCE

  36 F根据下一句Herearesomebenefitsyouwillgetbykeepingajournal.可知前面讲述的是写日记的重要性,故F项符合上下文.

  37 A根据前后句ButthenIdevelopedthehabitofwritingdowneveryideathatcameintomymindassoonaspossible.可知我曾经有过这样的经历,有了一个主意却没有写下来,后来忘记了.从此以后,我就养成了写日记的习惯.故A正确.

  38 G根据本段第一句Ithelpsyoureviewallthelessonsyou'velearned.可知写日记可以帮助我们克服自己以前曾经遇见的错误,不要再犯.G项符合上下文的语义串联.

  39 C根据下句Afterkeepingajournalforyears,youcanlookbackatitandseehowfaryou'vegone.可知写日记可以让我们回顾过去,展望未来,故C项内容正确.

  40 E根据本段第一句Ithelpsyouexpandyourideas.可知写日记可以帮助我们拓宽视野,从旧的思想拓展到新的思想.故E项正确.

2020-12-01 05:18:38

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •