【TheHornofPlentyisoneofthelarg-查字典问答网
分类选择

来自齐家月的问题

  【TheHornofPlentyisoneofthelargestnaturalhealthfoodstoreswithintheGreaterHamiltonarea.Wearebigsupportersofbuyinglocallyandweareheretotellyouwhyitissoimportantforyourfamily,thecommunityandtheenvironment.】

  The Horn of Plenty is one of the largest natural health food stores within the Greater Hamilton area.We are big supporters of buying locally and we are here to tell you why it is so important for your family,the community and the environment.The concept of buying locally is simple:buy food produced,grown,or raised as close to your home as possible.Not only will your food be fresher and tastier,but you are helping protect the environment and are supporting businesses within your community and reducing pollution.

  Better for the environment

  Sustainabilityand global warming are such hot topics at the moment,and many people want to do their bit to help support a healthier environment.Small action carried out by many people can make a big difference.Most materials in an average North American meal have traveled about 1,500 miles to get from farm to plate.To cut out a big part of this travel would greatly reduce not only pollution from transportation and refrigeration but also customers'expenses as well.

  Taste and nutritional content

  Locally-grown fruits and vegetables are usually sold within 24 hours of being harvested.Because they are picked at the height of ripeness(成熟) and travel only a short distance to the market,their freshness,nutrition,and flavor are kept.Produce trucked in from far away may lose both taste and nutritional content.Community and home values

  When you buy direct from a farmer or buy locally-grown foods,you are engaged in a time-honored tradition between a grower and an eater.You also help keep dollars within your community.

  21.It can be inferred from the third paragraph that___.

  A.global warming is the most serious problem now

  B.North American food is rich in various kinds of materials

  C.the increased cost of transporting food is passed on to the customers

  D.most people support buying locally

  22.Locally-grown frui

1回答
2020-12-03 02:30
我要回答
请先登录
李春鑫

  21.C 推理判断题,根据第三段To cut out a big part of this travel would greatly reduce not only pollution from transportation and refrigeration but also customers'expenses as well可知购买本地产品可以减少由于运输和冷藏所导致的污染,还可以降低顾客的成本,由此推知,这些食材的运输和储存成本最终转嫁到消费者身上了,故选C.

  22.A 细节理解题,根据第四段Locally-grownfruitsandvegetablesareusuallysoldwithin24hoursofbeingharvested.Becausetheyarepickedattheheightofripeness(成熟)andtravelonlyashortdistancetothemarket,theirfreshness,nutrition,andflavorarekept可知地方生产的水果是在最成熟的时候采摘的,而且也没有长途运输,营养成分和风味保持的很好,同时还很新鲜,故选A.

  23.B 推理判断题,根据第二段Not only will your food be fresher and tastier,but you are helping protect the environment and are supporting businesses within your community and reducing pollution.可知购买本地生产的水果蔬菜不仅新鲜可口,而且可以减少由于运输和储存是导致的污染,故选B.

  24.D 主旨大意题,根据最后一段When you buy direct from a farmer or buy locally-grown foods,you are engaged in a time-honored tradition between a grower and an eater.You also help keep dollars within your community.可知本文主要叙述了购买本地生产商品的好处:新鲜可口,而且还能保护环境,故选D.

2020-12-03 02:32:11

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •