Dannylivedforfootball.Heplayed-查字典问答网
分类选择

来自高立新的问题

  Dannylivedforfootball.Heplayedit,watchedit,talkedanddreamedaboutit.HisfavouritefootballstarwasKeithConnolly-Lowgate'scaptain.OnedayinJanuary,afterschool,Dannyhurriedthroughhishomework.HewantedtowatchTV..Ke

  Danny lived for football.He played it,watched it,talked and dreamed about it.His favourite football star was Keith Connolly-Lowgate's captain.

  One day in January,after school,Danny hurried through his homework.He wanted to watch TV..Keith Connolly was doing an interview on the local news programme.

  Danny hoped that the television wouldn't go fuzzy*or lose the sound when Keith

  Connolly was talking.It was an old set,and it did things like that.

  It wasn't clear enough,but at last Keith Connolly's smiling face appeared on the screen.

  "What I really like about playing for Lowgate,"he said,"is the fans.They're the best.They always support us.It's wonderful running on to the playground to all that cheering and chanting."

  Danny wished he could be in that crowd at the Lowgate ground,but the price of a single ticket was far above anything he could afford.There was no chance of the whole family going,or even just Danny and his little brother.

  "You won again on Saturday,"said the reporter."Did the team go out to celebrate?"

  "We went for a meal together,"said Keith Connolly,"but I have to be careful about what I eat,because I want to stay fit.I love doughnuts*very much …"

  Then the sound went fuzzy,and Danny jumped up and thumped the top of the set heavily to make it come on again.He hadn't missed much.But he had missed something important.

  Keith Connolly had been saying"…but I'm not allowed to eat doughnuts."

  Danny hadn't heard that.All he heard was that Keith Connolly loved doughnuts.And at the end of Danny's street was a bakery*.It sold the biggest and the best doughnuts!

  When Danny went to bed,he lay wide-awake,making a plan.

  32.One day,Danny did his homework hurriedly in order to___.

  A.watch a TV programme

  B.interview Keith Connolly

  C.read a football newspaper

1回答
2020-12-03 03:28
我要回答
请先登录
涂建平

  32.答案:A.细节理解题.根据第二段Danny hurried through his homework.He wanted to watch TV..Keith Connolly was doing an interview on the local news programme.可知丹尼匆忙完成作业是为了看电视采访Keith Connolly,故选A.

  33.答案:A.推理判断题.根据第三段Danny hoped that the television wouldn't go fuzzy*or lose the sound when KeithConnolly was talking,可知他希望在Keith Connolly说话的时候不要变模糊或者没声音.故说电视很旧的目的是为了体现丹尼很喜欢足球,故选A.

  34.答案:D.词义理解题.根据倒数第三段Then the sound went fuzzy,and Danny jumped up and thumped the top of the set heavily to make it come on again可知电视声音变模糊,丹尼跳起来,结合后面是很重的…电视的上面,根据常识可知是敲击电视,希望声音能不模糊,故thump的含义是敲击,故选D.

  35.答案:B.推理判断题.根据最后All he heard was that Keith Connolly loved doughnuts.And at the end of Danny's street was a bakery*.It sold the biggest and the best doughnuts!When Danny went to bed,he lay wide-awake,making a plan.丹尼只听到Keith Connolly说喜欢甜甜圈,在丹尼家边的结尾有一家面包房,有最大的最好的甜甜圈,丹尼上床睡觉的时候,完全清醒,制定了一个计划.可推测丹尼想要去送给Keith Connolly甜甜圈,故选B.

2020-12-03 03:32:19

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •