It'ssummernowandtheweather-查字典问答网
分类选择

来自何洲平的问题

  It'ssummernowandtheweatherisgettinghotter.Youarethirstyplayingbasketballorridinghomefromschool.Acolddrinkmaybejustthething.Thereareplentyof"energydrinks"onthemarket.Mostofthemhavebeautifulcolorsan

  It's summer now and the weather is getting hotter.You are thirsty playing basketball or riding home from school.A cold drink may be just the thing.There are plenty of"energy drinks"on the market.Most of them have beautiful colors and cool names.The lists on them tell you they are helpful to your health.Sounds great!But be careful what you are drinking.Something that looks cool may not be good for your health.

  After a careful check you may find that most energy drinks have lots of caffeine (咖啡因) in them.These drinks are especially aimed at (以…为目标) young people,students,busy people and sports players.Makers sometimes say their drinks make you better at sports and can keep you awake.But be careful not to drink too much.

  Caffeine makes your heart beat fast.Because of this,the International Olympic Committee has limited (限制) its use.Caffeine in most energy drinks is at least as strong as that in a cup of coffee or tea.Possible health dangers have something to do with energy drinks.Just one box of energy drink can make you nervous,have difficulty sleeping and can even cause heart problems.Scientists say that teenagers should be discouraged from taking drinks with a lot of caffeine in them.

  根据短文内容,选择最佳的答案.

  71.The weather is getting___

  A.hotter B.cooler C.colder

  72.Most of energy drinks have beautiful colors and cool___

  A.maps B.cards C.names

  73.Caffeine makes your___ beat fast.

  A.ear B.face C.heart

  74.Many people like drinking energy drinks for the following reasons except that___

  A.they have lots of caffeine

  B.they can keep them awake and better at sports

  C.they are said to be helpful to health

  75.Which of the following can be the best title (标题) of the passage?___

  A.What's the Use of Energy Drinks?

  B.What's That in Energy Drinks?

  C.Why Can't We Take Energy Drinks?

1回答
2020-12-02 21:44
我要回答
请先登录
姜宏洲

  答案:71.A 细节理解题.根据第一段第一行句子It'ssummernowandtheweatherisgettinghotter.现在是夏天,天气越来越热,可知天气越来越热.故选A.72.C 细节理解题.根据第一段第二行句...

2020-12-02 21:45:30

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •