【Ifyouareamaleandyouarereading-查字典问答网
分类选择

来自钱永昌的问题

  【Ifyouareamaleandyouarereadingthis,congratulations:youareasurvivor.Accordingtostatistics,youaremorethantwiceaslikelytodieofskincancerthanawoman,andninetimesmorelikelytodieofAIDS.Assumingyoumakeittot】

  If you are a male and you are reading this,congratulations:you are a survivor.According to statistics,you are more than twice as likely to die of skin cancer than a woman,and nine times more likely to die of AIDS.Assuming you make it to the end of your natural term,about 78years for men in Australia,you will die on average five years before a woman.

  There are many reasons for this,men take more risks than women and are more likely to drink and smoke,but perhaps more importantly,men don't go to the doctor.

  "Men aren't seeing doctors as often as they should,"says Dr.Gullotta,"This is particularly so for the over-40s,when diseases tend to strike."Gullotta says a healthy man should visit the doctor every year or two.For those over 45,it should be at least once a year.

  According to a recent survey,95%of women aged between 15and early 40s see a doctor once a year,compared to 70% of men in the same age group.

  "A lot of men think they are invincible (不可战胜的)"Gullotta says"They only come in when a friend drops dead on the golf course and they think'Dear me,if it could happen to him,…'"

  Then there is the ostrich (鸵鸟)approach,"Some men are scared of what might be there and would rather not know,"says Dr.Ross Cartmill."Most men get their cars serviced more regularly than they service their bodies,"Cartmill says.He believes most diseases that commonly affect men could be addressed by preventive check-ups.Regular check-ups for men would inevitably(不可避免地) place stress on the public purse.Cartmill says."But prevention is cheaper in the long run than having to treat the diseases.Besides,the final cost is far greater."

  68.What does the author state is the most important reason men die five years earlier on average than women?___

  A.Men drink and smoke much more than women.

  B.Men aren't as cautious as women in face of danger.

  C.Men d

1回答
2020-12-05 01:23
我要回答
请先登录
陈金兵

  68-71CDCB

  68:C 细节题.由第二段"Therearemanyreasonsforthis-typically,mentakemorerisksthanwomenandaremorelikelytodrinkandsmoke-butperhapsmoreimportantly,mendon'tgotothedoctor."可知,作者认为有三个原因,一是更多风险,二是抽烟喝酒,三是不看医生,其中第三点是更重要(moreimportantly)的原因.本题题目问"作者认为男性平均寿命比女性短5年的最重要原因是什么?",应该是第三点,C项,"男性不像女性经常寻求医疗救治"符合题目要求.故正确答案为C.

  69:D推断题.本题题干意为"下列哪句话填入文中'Geez,ifitcouldhappentohim,…'之后最为合适?"D项,"那也可能发生在‘我'的身上";A项,"‘我'不能打高尔夫球了";B项,"‘我'应该觉得自己幸运";C项,"那真是太不幸了".本文的主要意思是男性看医生的次数大大少于女性.第八段开头说到很多男性认为自己是不会被打败的(undefeatable),这句话照应上文的内容,是男性不愿看医生的原因所在.下一句说到男性只有当得知一个朋友死在高尔夫球场上才开始有所醒悟,本句中的only表示与上一句"Alotofmenthinkthey'reundefeatable"在句意上的转折关系,也就是男性认为自己不会被打败,"但是"当听说朋友猝死时,他们才开始有所领悟.由此推断,他们此时所想的一定是对自身状况的担忧,否则就不能体现出转折含义.因此只有D项填在此处逻辑合理,语义通顺,故正确答案为D.

  70:C推断题.由第九段第二句"'Somemenarescaredofwhatmightbethereandwouldrathernotknow,'saysDr.RossCartmill."可知,"有些男人害怕可能有的东西,宁愿不知道",也就是说男性因为害怕疾病,所以不想了解疾病.D项,"对健康状况的随意态度";A项,"某些心理问题的新的治疗方法";B项,"因害怕痛苦而拒绝接受医治";C项,"因害怕而不愿去发现自己的疾病",结合上述分析,只有C项符合文意."theostrichapproach"意为"鸵鸟的方式",结合常识可知,鸵鸟遇到危险时会把头插到沙子里,以不正视危险来逃避危险,这就是"鸵鸟方式"的来由.故正确答案为C.

  71:B推断题.最后一段主要论述了男性定期体检的问题,Cartmill提出了三点看法,第一,定期体检毫无疑问会给公共支出带来压力;第二,预防疾病比治疗疾病更加便宜;第三,最终的代价要远为昂贵,那就是英年早逝.A项,"体检可能会增加公共支出",尽管符合Cartmill的第一点看法,但A项并未指出是长期还是短期,因为长期来看,体检可以起到预防疾病的作用,预防比治疗要便宜,故A项表述不严谨.B项,"从长远看,体检会节约支出",符合Cartmill的观点,B项正确.C项,"体检可能会引起男性的心理紧张",文章未提及,C项错误.D项,"体检可以使男性和女性一样长寿",文章未提及,D项错误.故正确答案为B.

2020-12-05 01:23:37

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •