Whatdoyouthinkaboutmistakes?Ma-查字典问答网
分类选择

来自韩东法的问题

  Whatdoyouthinkaboutmistakes?Maybeyousaynoonelikesmakingmistakes.Butmistakesleadtogrowth.ConvergeMagazinerecentlypublishedarticlesaboutmistakesstudentsshouldmake.Itsuggestsstudentsneedtoliveabalancedlife,even

  What do you think about mistakes?Maybe you say no one likes making mistakes.But mistakes lead to growth.

  Converge Magazine recently published articles about mistakes students should make.It suggests students need to live a balanced life,even in the college environment.

  According to the topic of the article,there are four mistakes students should make.The mistakes include:

  Think they pick the wrong major (专业)

  A student should explore any possibility that interests him,and future careers might just be around the corner.Remember,if you don't know what to do,it's OK!

  Think their teachers know everything

  Students may think of their teachers as gods who know everything,but that really is not the case.Students should know teachers are the ones who can help us understand better.Students can research answers on their own and get their own opinions instead of having their teachers tell them the answers.

  Think they get too involved

  Getting good grades is very important,but it's only a part of the life.Joining clubs and learning about social situations are all good for teenagers'growth.It will not only make the students more knowledgeable but also create interest in their education.

  Think taking a day off is a waste of time

  Now,students are under too much pressure.It's necessary for them to relax now and then.But they always keep in mind how that might influence their schoolwork.Take a day off to relax,and you may get an energetic student the next day.Just don't do it too often.

  46.The articles published on Converge Magazine are about___.

  A.students'college life

  B.college environment

  C.students'mistakes

  D.students'future career

  47.Which of the following is NOT true according to the passage?___

  A.Making mistakes is good for growth.

  B.Students can learn everything from the teachers.

  C.Joining clubs helps st

1回答
2020-12-10 12:37
我要回答
请先登录
沈昌义

  CBC

  46题答案:C考查细节理解题,根据文中的第二段ConvergeMagazinerecentlypublishedarticlesaboutmistakesstudentsshouldmake可知主要讨论的是学生的错误,故答案是C.

  47题答案:B考查细节理解题,根据文中的第五段Studentsmaythinkoftheirteachersasgodswhoknoweverything,butthatreallyisnotthecase学生们可能认为他们的老师是无所不知的神,但事实并非如此可知从老师那儿并不能学来一切,故答案是B.

  48题答案:C考查细节理解题,根据文中的最后一段It'snecessaryforthemtorelaxnowandthen可知学生放松是有必要的,故答案是C.

2020-12-10 12:40:03

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •