HouseSittingInmanycountriesoft-查字典问答网
分类选择

来自李剑宇的问题

  HouseSittingInmanycountriesoftheworldpeopledowhatiscalledhousesitting.Itmeansthatifownersofthehousearegoingaway,theywantsomeonetocomeintotheirhomeandlookafterthehouseandmaybepetswhiletheyareaway.InAust

  House Sitting

  In many countries of the world people do what is called house sitting.It means that if owners of the house are going away,they want someone to come into their home and look after the house and maybe pets while they are away.

  In Australia,many people travel.After people retire,they might buy a van and travel all over the country.(71)___

  So if someone wants to travel or go away for some reason,they might want someone in their home to care for it and keep the gardens tidy.House sitters might have to care for pets.Also,quite a few people have swimming pools in their back yard and they need cleaning.(72)___ I feel it is a great way of seeing the country,because you go and stay in a new city,get to meet new people,and have time to go sightseeing in a new area.

  (73)___ There are websites where you find the advertisements by people who want to travel,and by replying to the advertisement,you can make arrangements to go and look after their home.

  There are some requirements to be a house sitter.You must be a trusted person,so that the home owner knows you will not steal anything.You must be able to go when the house owner wants you to go,so you need lots of free time.(74)___You need to be good with pets,able to care for cats and dogs,or other pets they may have.

  Some house sitting jobs are just for a few days or a couple of weeks while the house owner have a short holiday.Sometimes it is for much longer.We have had one house sit for six months,while the home owner travelled to Europe.

  (75)___Then you can travel to many different countries and stay there.One of the important things to get are references from the home owners where you have stayed.A reference is a written letter to say that you are trustworthy and have looked after their home well.You can show these letters to prospective house sitting jobs and they know you will do a good job.

  A.I have done house sitting many times.

1回答
2020-12-16 06:21
我要回答
请先登录
侯琳琳

  答案:

  71.B 细节推理题   由于第三段"In Australia,many people travel.After people retire,…over the country"讲述了有许多人在退休后会外出旅行;结合各选项可知,答案B表达的意思与本段的内容相关,即:成千上万的人一直在做这件事(旅行);故选B

  72.A   细节推理题   根据第二段"In many countries of the world people do what is called house sitting."提到了世界上许多国家的人都在做着所谓的临时替别人照看"房子"的工作,以及根据下一句"Ifeelitisagreatwayofseeingthecountry"作者认为这是去这个国家看看的一个很好的途径;因此可以推断出作者想去做这种工作或者是已经体验过这种工作了;故选A

  73.D  内容归纳题    由于第五段主要介绍了找到这种工作(即:House Sitting,临时替别人照看"房子")的途径;故选D

  74.G   内容归纳题     通读第六段可知,"There are some requirements to be a house sitter."为本段的中心句,主要介绍了作为a house sitter(一名临时替别人照看"房子"的工作人员)需要具备的一些要求;故选G

  75.C  内容归纳题   根据上文主要对找到House Sitting(临时替别人照看"房子")这样一份工作的途径以及做这种工作应具备的条件进行了介绍,以及根据最后一段"Then you can travel to many different countries and stay there."提到:然后你可以到许多不同的国家旅行,并待在那里;可知此处应是站在找该种工作的人的角度上讲的,即:你也可以到别的国家去尝试这种工作;故选C

2020-12-16 06:24:16

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •