【HaveyoueverconsideredalltheEn-查字典问答网
分类选择

来自李寿兵的问题

  【HaveyoueverconsideredalltheEnglishexpressionsthatincludewordsaboutclothes?Let'sseeifIcannameafewproverbs"offthecuff"sinceIhaven'tpreparedforit.Englishexpressionswith"pants"Peoplewearp】

  Have you ever considered all the English expressions that include words about clothes?Let's see if Ican name a few proverbs"offthecuff"since I haven't prepared for it.

  English expressions with"pants"People wear pants to cover the lower part of their bodies.We sometimes say that people who are

  restless or nervous have"ants in their pants."They might also"fly by the seat of their pants"--they use their natural sense to do something instead of their learned knowledge.Sometimes,people may"get caught with their pants down"--they are found doing something they should not be doing.And,in every family,one person takes control.Sometimes a wife tells her husband what to do.Then we say"she wears the pants in the family."When people what to say something about moneyPants usually have pockets to hold things.Money that is likely to be spent quickly can"burn a hole in

  your pocket."Sometimes you need a belt to hold up your pants.If you have less money than usual,you may have to"tighten your belt"--you may have to live on less money and spend your money carefully.But once you have succeeded in budget

1回答
2020-12-19 07:40
我要回答
请先登录
孙苗

  DCACA

  56.D文章大意题.根据第一段HaveyoueverconsideredalltheEnglishexpressionsthatincludewordsaboutclothes?Let'sseeifIcannameafewproverbs"offthecuff"sinceIhaven'tpreparedforit.可知你有没有考虑过包含"衣服"单词的习惯用语,下文分别举例说明了含有pants,belts,shoes,shirts英语单词的用语所表达的含义,故答案应为D.A如何正确地合适地使用英语,B为什么英语习惯用语里面含有衣服的词语.C哪些话用来描述我的父亲.均不符合题意.故选D.

  57.C细节理解题.Moneythatislikelytobespentquicklycan"burnaholeinyourpocket."大意为:花得太快的钱就意为"口袋里烧了一个洞";Ifyouhavelessmoneythanusual,youmayhaveto"tightenyourbelt"大意为:如果你的钱比平常要少的多了,你就不得不"扎紧你的腰带"Ialwayspraisepeoplewhocansavetheirmoneyandnotspendtoomuch.Ireally"takemyhatofftothem."大意为我总是赞扬那些很会节省钱,不花那么多钱的人,我真是脱下帽子向他们(致敬).故选C.

  58.A细节理解题.根据Peoplewhoare"toobigfortheirboots"thinktheyaremoreimportantthantheyreallyare.可知凡是"boobigfortheirboots"的人总是认为,他们要重要得多比实际情况.这里是指总认为自己很重要,而事实并非如此.故选A.

  59.C细节理解题.根据heshowshisfeelingsopenly.And,heknowshowto"keephisshirton"--hestayscalmandnevergetsangryortooexcited.可知他显示出他的感受是(向外)展示的,他知道怎么样去"keephisshirton"(把衬衫穿在身上),他总是很平静,从来不会生气或者是太激动.故选C.

  60.A词义辨析题.根据第一段Let'sseeifIcannameafewproverbs"offthecuff"sinceIhaven'tpreparedforit.可知因为我还没准备好,来看看我是否能够命名一些谚语"offthecuff".由此可知,"offthecuff"的意思是预先没有准备.故选A.

2020-12-19 07:44:41

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •