【InventionsPhoneThefirstteleph-查字典问答网
分类选择

来自孙鸢飞的问题

  【InventionsPhoneThefirsttelephonewasinventedbyAlexanderGrahamBellin1876.Itmadecommunicationseasier.Butthetelephoneswereonlyfixedinpostoffices.Peoplehadtogotheretomakecallstofarawaypeopleandthefee】

  Inventions

  PhoneThe first telephone was invented by Alexander Graham Bell in 1876.It made communications easier.But the telephones were only fixed in post offices.People had to go there to make calls to faraway people and the fees were very high.Later,a cellphone was developed in 1973in America.It was one of the most useful inventions.People can use cellphones to communicate with others much more easily.They can take them anywhere to make private calls,even vision calls (可视电话).Cellphones have many other functions,such as sending messages,taking photos and reading online.

  TVThe first TV set was invented by an English scientist,John Baird,in 1926.The invention helped people watch films at home instead of going to the cinema as before.At first,TV sets only broadcast black-white pictures.Several years later,colored TV sets made the pictures lively.However,they were heavy and thick,so it was difficult to move them.Then,digital TV sets came into being.They are light and thin.Many TV programs are available (可获得的) at any time.At present,people can&n

1回答
2020-12-21 09:24
我要回答
请先登录
欧阳维灿

  51.答案D细节理解题由文中 Later,a cellphone was developed in 1973in America 可知 后来,手机是1973年在美国发明的,故选D

  52.答案A细节理解题由文中 The first TV set was invented by an English scientist,John Baird,in 1926.The invention helped people watch films at home instead of going to the cinema as before可知 第一台电视机是一个英国科学家约翰贝尔德,在1926年发明的.这个发明使得人们在家看电影而不是去电影院,说明在1926年之前人们去电影院看电影.故选A

  53.答案D细节理解题由文中 Around 1985,laptops were developed in Japan可知 1985年左右,笔记本电脑在日本发明,故选D

  54.答案A细节理解题由文中 It was as big as a room.It improved  the  speed and exactitude of calculation 可知 它有一个房间那么大.它提高了速度和精确计算,故选A

  55.答案D理解判断题由文中 It was the Internet that joined the computers into a big family,so they could share information with one another可知 互联网的加入使其连接成一个大家庭,所以他们可以互相分享信息,故选D

2020-12-21 09:28:40

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •