Whenpeoplegotothebeachonvacati-查字典问答网
分类选择

来自陈子侠的问题

  Whenpeoplegotothebeachonvacation,manypeopleliketoeatseafood.Butnoteveryonecanenjoyit.Somepeoplethinkseafoodtastesgreat,buttheirbodiesdon'tlikeitatall.Whentheyeatit,theirskingetsredanditchy(痒的)

  When people go to the beach on vacation,many people like to eat seafood.But not everyone can enjoy it.Some people think seafood tastes great,but their bodies don't like it at all.When they eat it,their skin gets red and itchy(痒的).That's because they're allergic(过敏的)to seafood.

  When someone is allergic to a food,his body doesn't see that thing as a food.It sees it as an enemy and tries to fight it.It fights by making antibodies(抗体).Sometimes,when the body fights a food,it can make a person very sick.

  There are some ways to deal with food allergies.One is to stop eating the food that you're allergic to,but this may be hard.People are often allergic to very healthy foods,and it's hard to always avoid them.

  People can be allergic at different ages to different foods,like eggs,milk or peanuts(花生).If you think you might be allergic to a food,ask a doctor to have a look first.

  66.Some people cannot enjoy seafood,because___.

  A.it doesn't taste good B.it makes their skin hurt

  C.it gives them a headache D.it makes them allergic

  67.What does the underlined word"enemy"mean in Chinese?___

  A.伙伴 B.支持者 C.敌人 D.病人

  68.According to paragraphs 3-4,which of the following is TRUE?___

  A.A good way to deal with a food allergy is not to eat that food.

  B.Unhealthy foods often make people allergic.

  C.People with skin problems often get allergic.

  D.Food allergies often cause people to die.

  69.When a person is allergic to a food,___.

  A.it can always make the person die

  B.it can make the person very sick

  C.it can make the person very excited

  D.it can make the person angry

  70.What can we learn from the last paragraph?___

  A.Old people often have food allergies.

  B.Some everyday foods make people allergic.

  C.Most people are allergic

1回答
2020-12-24 01:56
我要回答
请先登录
顾小丽

  66.答案:D.细节理解题.根据That'sbecausethey'reallergic(过敏的)toseafood.那是因为他们对海鲜过敏.可知,一些人不能享受海鲜,因为它让他们过敏.答案是D.67.答案:C.词义辨析.根据trie...

2020-12-24 01:59:03

最新问答

推荐文章

猜你喜欢

附近的人在看

推荐阅读

拓展阅读

  • 大家都在看
  • 小编推荐
  • 猜你喜欢
  •